2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 51 پست
با۲تومن گوشواره خوبی میتونی بخری گوشواره سنگین بخری خودت اذیت میشی منم شوهرم روهمش توقرعه کشیامینویس ...

🤣🤣🤣🤣🤣خوب کاری میکنی منم عاشق طلام ولی طی یه ماجرایی ک هیچ خیری بهم‌ون داشت کل طلاهام رفت ولی شوهرم گفته همشو میخرم اول از گشواره شروع شده .انشاالله ک همیشه به خوشی خرید کنی .

منم نصف خونه نصف گشواره،😜

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
فدات مهربون خوشبخت و خوشحال باشی من تجربه زندگی مشترک ندارم ولی مادرم همیشه اینو میگه 

امیدوارم خوشبخت بشی و به ارزو هات برسی.

مادرت هم سالم و سلامت و شاد باشن آمین‌از طرف من حتما دست مادرتون ببوسین من عاشق مادرا هستم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم عزیزم واقعا راهنمایت به جا بود خیلی خوب بود چون میخواستم پشت تلوزیون کاغذ دیواری طرحدار بزنیم ا ...

فدای تو بشم 

اره عزیزم اونموقع خونت خیلی کوچیک دیده میشه همم با گذشت زمان از مد میفته 

قربونت. ایشالله یه خونه شیک درست کنی 

چون تو روحیتون خیلی تاثیر میذاره .

چه گوشواره که 6تومن 

اگروزنش زیادباشه گوشت اذیت میکنه 

من گوشواره 4گرم بیشترنمیتونم بندازم 

شماهم اگرگوشواره ارزونتربخرید میتونید به خونه هم برسید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

عزیزم 6 تومن طلا بخر . 

خونه رو یواش یواش میشه درست کرد . 

با عیدی شاید شوهرت درستش کرد

الان الویت به تو داده 

و امیدوارم ناراحت نشی ، خونه کوچیک نمیخاد زیاد بهش برسی

هدفت بزرگ کردن خونت باشه .

فدای تو بشم  اره عزیزم اونموقع خونت خیلی کوچیک دیده میشه همم با گذشت زمان از مد میفته  ق ...

عزیز دلمییییی😘😘😘😘😘😘😘

عزیزم میتونی ی گوشواره سبک تر بخری به خونه تم برسی اینجوری هر دو خواسته ت رو عملی کردی

اره عزیز دلم دوستان هم همینو گفتن‌.همین کارو میکنم خوشبخت بشین گلم😘😘😘😘

چه گوشواره که 6تومن  اگروزنش زیادباشه گوشت اذیت میکنه  من گوشواره 4گرم بیشترنمیتونم بندا ...

اره منم گشواره سبک میخرم این بهترین راهه.ممنون گلم همیشه شاد باشی😘😘

کاغذ دیواری چنده

نمیدونم والا گفت ۳ توع جنس داریم ک ایرانی رولش میشه ۱۰۰ معمولی با دستمزدش ۲۰۰ از اون بهتره ۲۵۰

چون خونه ما کوچیکه شاید معمولی انتخاب کردیم

ی جفت گوشواره ۶ گرمی ک محکم و خوب هم هست بخر ۳ تومن و ۳ تومنم بده شوهرت مساوات رعایت بشه

اره گلم همینکارو میکنم ممنون بالت راهنمایت همیشه بخندی😘😘😘😘😘