2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 51 پست
عزیزم 6 تومن طلا بخر .  خونه رو یواش یواش میشه درست کرد .  با عیدی شاید شوهرت درستش کرد ...

اره کاملا میفهمم ک چی میگی 

ن گلم چرا ناراحت بشم حتی خوشحالم میشم ک راهنمایم میکنی و حقیقتو میگی.گلم‌تو فکر خونه هم هستیم

ولی دوستم چون خونمون قبل ما دست مستاجر بود دیواراش اصلا خوب دیده نمیشه خواستیم رنگش بزنیم دیدیم نزدیک کاغذ دیواری میشه به خاطر همین‌.

ممنون بابت راهنمایت انشاالله به ارزوی قلبیت برسی آمینننن😘😘😘😘😘😘😘

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
اره کاملا میفهمم ک چی میگی  ن گلم چرا ناراحت بشم حتی خوشحالم میشم ک راهنمایم میکنی و حقیقتو می ...

اگر هم قیمت رنگ  میشه ، کاغذ دیواری کن . 

من خونم کوچیکه ، از قبل کاغذ دیواری بود

آرزوم اینه دیوارا سفید بودن 

فقط رنگ روشن بردار ، گلاشم کم باشه . 

به نظرم 6 بردار برای طلا گردنبدی چیزی

میرید خونه تازه ، یه پولی باشه دلت بهش خوش باشه.  

یا اگر نشد

الان پولو برای تعمیر بده

عید عیدی همسرت بشه طلا برات . 

ایشالا خونه چدید برات پر خیر و برکت باشه عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هم قیمت رنگ  میشه ، کاغذ دیواری کن .  من خونم کوچیکه ، از قبل کاغذ دیواری بود آرز ...

اره عزیز دلم تقریبا یکی میشه

خوب شد گفتی جانم میخواستم طلای بردارم پس روشن تر بر میدارم 

اره عزیزم انشاالله عید همسرم گشواره میخره ممنون باب راهنمایتون واقعا خوب بود حتما اینا یادم میمونه انشاالله بهترین ها نصیبت بشه آمین 😘😘😘😘انشاالله خونم تموم بشه تگتون میکنم تا نظر بدین برا چیدمان چون واقعا راخنمایتون خوبه

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
چشم عزیزم منم از الان دارم خیال پردازی میکنم  عزیز دلم بهم روحیه دادی امیدوارم ک همیسه خنده مه ...

ممنونم بخاطر دعا قشنگی که کردی😍تغییر دکور خونه واقعا تو روحیه آدم تاثیر داره چون ما خانم ها همیشه خونه هستیم خسته میشیم از تکراری بودن وقتی داخل خونه یه تغییر انجام بدیم همه اش نگاه اون وسیله میکنیم و ذوق میکنیم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
ممنونم بخاطر دعا قشنگی که کردی😍تغییر دکور خونه واقعا تو روحیه آدم تاثیر داره چون ما خانم ها همیشه خ ...

مرسی عزیز دلممممم😘😘😘😘

دقیقاااا به خدا حرف دل منو زدی ،😍😍😍😍

نمیدونم والا گفت ۳ توع جنس داریم ک ایرانی رولش میشه ۱۰۰ معمولی با دستمزدش ۲۰۰ از اون بهتره ۲۵۰ چون ...

سعی کن روشن انتخاب کنی وخیلی شلوغ نباشه طرح ساده واگرگل داره گل محوباشه ودرشت هم نباشه

خونتون کوچیکتروشلوغ وخفه نشون نده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
سعی کن روشن انتخاب کنی وخیلی شلوغ نباشه طرح ساده واگرگل داره گل محوباشه ودرشت هم نباشه خونتون کوچیک ...

چشم عزیزم حتما این کارو میکنم‌واقعا ممنون گلم😘😘😘😘😘😘