2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 51 پست
خیلی ممنون عزیز دلم چشم حتما.اگ یه گشواره بخرم ک یکم ارزون باشه چی؟؟؟؟

البته عزیزم اینم بگم من اگه در شرایط بودم هشتاد درصد خونه رو کمک میکردم ولی با توجه به تجربیات مامانم گفتم که مدیر  اقتصادی خوبی هستن گفتم

مواظب افکارمون و ذهنمون باشیم که افکار تبدیل به رفتارمیشه😊👌      کار بد هیچکس توجیه کننده رفتار بد ما نیست!       
به هیچ وجه این کار رو نکن. وقتی شوهرت به تو اولویت بیشتری نسبت به خونه داده قدرش رو بدون و تشویقش کن ...

خیلی ممنون از راهنمایت دوست عزیزم.یه گشواره میخرم ک ارزون باشه اینجوری هر دوتا کارو انجام میدم‌ممنون از راهنمایت😘😘😘

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما همش تصمیم به خرید طلا داری؟؟؟ تو تایپیک های قبلت هم میخواستی النگو بخری انگار واقعا خوشبحالت

عزیز دلم من کل طلاهامو مفت از دست دادم به خاط کار شوهرم یتی حتی حلقمم‌نموند‌شوهرم گفت حتما برات میخرم.

به روح بابام من نمیخوام پز بدم چون چیزی ندارم.فقط گفتم از دوستان نی نی سایت ک واقعا راهنمایی خوبی میکنن مشورت بگیرم همین

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

با۲تومن گوشواره خوبی میتونی بخری گوشواره سنگین بخری خودت اذیت میشی منم شوهرم روهمش توقرعه کشیامینویسم میگم باشه براتوتااسمم درمیادمیرم طلامیخرم الانم یکی دراومده نمیدونم چی بخرم عاشق طلام😆

شما همش تصمیم به خرید طلا داری؟؟؟ تو تایپیک های قبلت هم میخواستی النگو بخری انگار واقعا خوشبحالت

عزیزم من الان نگا کردم اصلا تامیک النگو نزدم یه جوری گفتی فک کردم موقع خرید النگو تاپیک زدم‌اونم النگوی نبود ک تاپیک بزنم ففط دوتا النگو بودن .گفتم ک نگی داری دروغ میگی ک اصلا یادن نیس تاپیک زدی با ن

هر کدوم و بیشتر دوس داری همون کارو بکن

دوستان راهنمایی کردن عزیزم نصف خونه نصف گشواره مرسی لزت😘😘😘😘

من اگه جای تو بودم پولو نگه میداشتم تعمیزات خونه مو میکردم تو خودت داری میگی ۴ تومنه تعمیرات خونه اگ ...

اره عزیز دلم همین کارو میکنم واقعا ممنون از کمکت الهی همیشه بخندی آمین

عزیزم من الان نگا کردم اصلا تامیک النگو نزدم یه جوری گفتی فک کردم موقع خرید النگو تاپیک زدم‌اونم الن ...

بابا بیخیال

کار تایپ،پاورپوینت،تحقیق،پروژه های اکسل رو با مناسب ترین قیمت انجام میدم.
من اگ جات باشم اول میرم یه  گوشواره حلقه ای باقیمت کمتر دست دوم برای خودم میخرم ک حدودا یک و نی ...

ممنون ازتون واقعا بهترین راهنمایی کردین حتما همین کارو میکنم انشاالله همیشه شاد باشین😘

من باشم به خونم میرسم ، گوشواره دوست داری یه دونه کوچیک و کم اجرت بخر

چشم عزیزم حتما،😘😘خوشبخت بشی گلم

اره عزیز دلم همین کارو میکنم واقعا ممنون از کمکت الهی همیشه بخندی آمین

ممنون عزیزم همچنین😍😍😘😘

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
واقعیتش اگه من باشم به خونه میرسم و سریع هم شروع میکنم به خیال پردازی کردن که چه رنگ و چه مدلی بگیرم

چشم عزیزم منم از الان دارم خیال پردازی میکنم 

عزیز دلم بهم روحیه دادی امیدوارم ک همیسه خنده مهمون لبلت باشه آمین😘😘😘😘😘

بنظرم کار خوبی میکنی ولی چون خونت کوچیکه سعی نکن خیلی شلوش کنی  سعی کن همه چیتو رنگ روشن بردا ...

چشم عزیزم واقعا راهنمایت به جا بود خیلی خوب بود

چون میخواستم پشت تلوزیون کاغذ دیواری طرحدار بزنیم اونم با گلهای بزرگ مثلا سه بعدی ک کلا بیخیال شدم کنسول هم خونم جا ندارم ولی حیاط حتما این کارو میکنم ‌وقتی خونم‌اماده شده تگت میکنم‌تا ببینی عزیزم‌‌.حتما به راهنمایتت توجه میکمم

انشالله خوشبختی مهمون خونت باشه آمینن

وقتی شوهرت بهت اولویت داده چرا خودت ..... به نظرم یه گوشواره کوچیک تر بگیر کار خونه هم انجام بده هم ...

چشم عزیز دلم حتما

به خدا من تا حالا این جا هرچی نظر خواسنم بهنرین نظر دادن ممنون😘😘😘خوشبخترین زن دنیا بشی

چشم عزیز دلم حتما به خدا من تا حالا این جا هرچی نظر خواسنم بهنرین نظر دادن ممنون😘😘😘خوشبخترین زن ...

فدات مهربون خوشبخت و خوشحال باشی من تجربه زندگی مشترک ندارم ولی مادرم همیشه اینو میگه