__fatoo__ مدیر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 4799 عنوان کسی بلده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 44 پست ی حاجتی دارم ک محال نیست ولی خب رسیدن بهش شاید تا حدودی ممکن نباشه ی ختم خوب میخام ک خودتون واقعا نتیجه گرفته باشین ازش 1398/08/09 | 03:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasman_yasi عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 437 واقعا فقط ی لیوان آب گذاشته بودم کنارم گلوم ک میگرف ی قُلُب مینداختم بالا من یه دفع سوره انعام با نماز خوندم تموم که شد فشارم افتاده بود سر گیجه اصلا یه وضعی بود.
۲۱مهتاب۲۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 2987 من یه دفع سوره انعام با نماز خوندم تموم که شد فشارم افتاده بود سر گیجه اصلا یه وضعی بود. وای خدا....عزیزززم😂حاجتروا شدی بعدش؟ خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
۲۱مهتاب۲۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 2987 نه 😊 ای بابا😖😖😖😖حتما خیری بوده توشالبته من برا حاجتام کلی دعا اینا ک میخونم میسپارم بخدا میگم اصرار منو نگا نکن خداجون اون بالایی همه چیو میبینی از همه چی خبر داری هرچی خیره و صلاح میدونی همون بشه خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
yasman_yasi عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 437 ای بابا😖😖😖😖 حتما خیری بوده توش البته من برا حاجتام کلی دعا اینا ک میخونم میسپارم بخدا میگم اصر ... دقیقا افرین.الان کلی صلوات و ختم قران دارم که باید انجام بدم
۲۱مهتاب۲۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 2987 دقیقا افرین. الان کلی صلوات و ختم قران دارم که باید انجام بدم دقیقا ممنونمدقیقا آفرین ب خودتمانشاءالله بهترینها برات پیش بیادچ دختر خوبی هستی شوما😍ب دلم نشستی خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
yasman_yasi عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 437 دقیقا ممنونم دقیقا آفرین ب خودتم انشاءالله بهترینها برات پیش بیاد چ دختر خوبی هستی شوما😍 ب دل ... نظر لطفته عزیزم.دل به دل راه داره😍😘والا ۳ سال دلم لک زده واسه استرس امتحان دانشگاه.اگر میشه یه دعایی برام بکن قسمتم بشه سال دیگه این موقع دانشجو باشم 😢😢
۲۱مهتاب۲۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 2987 نظر لطفته عزیزم.دل به دل راه داره😍😘 والا ۳ سال دلم لک زده واسه استرس امتحان دانشگاه. اگر میشه یه ... عززززییییییزززمرشتهت چیه؟هدفت کدوم رشتهس تو دانشگا؟خخاااک تو سسسسر دانشگا و کنکور و این چیزاچشم گلم حتما برات دعا میکنم خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
yasman_yasi عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 437 عززززییییییزززم رشتهت چیه؟هدفت کدوم رشتهس تو دانشگا؟ خخاااک تو سسسسر دانشگا و کنکور و این چیزا ... والا برا ارشد دارم میخونم.ایشالا اگر بشه ژنتیک یکی از دانشگاه های تهران بیشتر دلم به تهران و بهشتی ولی خوب اگر بشه 😓😓😓😓
۲۱مهتاب۲۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 2987 والا برا ارشد دارم میخونم. ایشالا اگر بشه ژنتیک یکی از دانشگاه های تهران بیشتر دلم به تهران و بهشتی ... وای خدا فک کردم کارشناسی منظورتهالهی ک موفق شی و نتیجه بگیریبرات ی یس و سرظهر نماز حاجت میخونمشمام قابل دونستی برامن هرطور ک دلت خواست دعا کنببخشید مثلا سرسجاده بعد از نمازت بگو خدایا برا فلانی دعا میکنم خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
yasman_yasi عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 437 وای خدا فک کردم کارشناسی منظورته الهی ک موفق شی و نتیجه بگیری برات ی یس و سرظهر نماز حاجت میخونم ... 😊😊😊مرسی عزیزم.چشم حتما.ایشالا خدا دعام رو در حقت قبول کنه.ولی اگر اسم میاری اسمم یاسمین نیست.😁
۲۱مهتاب۲۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 2987 😊😊😊مرسی عزیزم. چشم حتما. ایشالا خدا دعام رو در حقت قبول کنه. ولی اگر اسم میاری اسمم یاسمین نیس ... ن اسم نمیارم خداجون خودش میدونهانشاءالله حاجت رواشی عزیزم خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
yasman_yasi عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 437 ن اسم نمیارم خداجون خودش میدونه انشاءالله حاجت رواشی عزیزم فدات بشم مرسی عزیزم 😍😘ایشالا شماهم به هرچی میخوای برسی
۲۱مهتاب۲۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 2987 فدات بشم مرسی عزیزم 😍😘 ایشالا شماهم به هرچی میخوای برسی عزیزمی خدانکنهخدا از دهنت بشنوه خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...