2777
2789
عنوان

اونایی ک تو عقدن بیان راهنمایی کنن

218 بازدید | 21 پست

بچه ها یه سوال هرچند وقت یکبار به مادرشوهر یا پدرشوهرتون زنگ میزنین ؟ 

و اینکه توقعتون از اونا چیه 

اونا چی 

با احتساب اینکه اونا شهرستانن 

باور کنید ک این موضوع به ظاهر پیش پا افتاده فکرمو درگیر کرده 

تو این سه ماه تاحالا زنگ نزدم😑

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به خودت داره چقدر زنگ بزنی اگه از اول هرروز زنگ بزنی کم کم انتظار دارن که هرروز بزنی نزنی ناراحت میشن اگه نزنی کلا انتظار ندارن که بزنی فقط مراسما یه اس بهشون بدی کافیه انتظاراتشونم ازت نمیره بالا 

زنگ نزن زیاد 

زیادم نرو 

اگه شهرستانی 

ماهی سه روز نهایتا یک هفته 

بیشتر با نامزدت برو تفریح که بشناسیش 

مهم الان فقط شناخت نامزدت هست حساس نشو رو خونوادش اون برا بعد ازدواج هست

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩
تو این سه ماه تاحالا زنگ نزدم😑

من ک اوایل عقدم انقد اوسکول بودم به عمه های شوهرمم به اصرار شوهرم زنگ‌ میزدم مناسبتا ولی دیدم اونا هیچ وقت نزدن دیگه الان که سال سوممه‌منم سرسنگین شدم دیگه نمیزنم‌رفت‌و امدم نمیکنم

هرکی یه جوریه من نشون بودم فقط. بعد مادرش انتظار داشت روزی یکی دوبار زنگ بزنم بهش

وای نه دیگه اونم خیلی پرتوقع بوده من با شوهرم روزی دو سه بار حرف نمیزنم 

بستگی به خانواده همسرت داره اگر از اونان که زود بررو میشن اصلا زنگ نزن من عروس اول بودم و ازم خیلی توقع داشتن یک سال اول همش سر دیر به دیر رفتن منو زنک نزدنم دعوا بود ولی الان اصلا کاری باهام ندارن دیگه عادت کردن هر طور الان عادتشون بدی تا آخرش همونه

اگه بخواي زندگي بهتري داشته باشي بايد ميونتو با پدرشوهرت خوب كني اگه با محبت باشي باهاش براي شما هركاري ميكنه 

هفته اي ٢بار زنگ بزن با دوتاشونم حرف بزن 

ولي كم برو و تا جايي كه ممكنه كم بمون بيشتر كه بري حرمت ها ميشكنه ولي كمم بري سرد ميشين هميشه تعادل رو حفظ كن