ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بستگی به خودت داره چقدر زنگ بزنی اگه از اول هرروز زنگ بزنی کم کم انتظار دارن که هرروز بزنی نزنی ناراحت میشن اگه نزنی کلا انتظار ندارن که بزنی فقط مراسما یه اس بهشون بدی کافیه انتظاراتشونم ازت نمیره بالا
من ک اوایل عقدم انقد اوسکول بودم به عمه های شوهرمم به اصرار شوهرم زنگ میزدم مناسبتا ولی دیدم اونا هیچ وقت نزدن دیگه الان که سال سوممهمنم سرسنگین شدم دیگه نمیزنمرفتو امدم نمیکنم
بستگی به خانواده همسرت داره اگر از اونان که زود بررو میشن اصلا زنگ نزن من عروس اول بودم و ازم خیلی توقع داشتن یک سال اول همش سر دیر به دیر رفتن منو زنک نزدنم دعوا بود ولی الان اصلا کاری باهام ندارن دیگه عادت کردن هر طور الان عادتشون بدی تا آخرش همونه