انشالله که دامن شما هم سبز بشه و دلت خوش و خرم ،ولی اگر بودی و تو اون لحظه ذوق کردنت من رو هم دعا کن خدا بهم یه پسر داده باشه ،دو تا دختر دارم ،این بچه سومم .
من دلم میخاد این ماه جواب بگیرم.6ماه اقدامم طبیعی نشد.بخاطر همین میخاسم روری دوتا بخورم.حالا موندم کلومیفن یا لنروزول بخورم.فقز این ماه مبخورم نشد.دیگه نمبخورم
عزیزم برو دکتر بهتر راهنماست میکنه هردوتا نخور تخمدان زیاد فعال بشه هم خوب نیس. هنوز خیلی فرصت داری ...
چی بگم.الان حوصله دکتر و سونو و تجویز ندارم.گفتم خودم ی بار بخورم اگه نشد ماه دیگه نمیخورم یا میرم دکتر.دکتر میخاسم بعد عید برم.شوهرم هم میگه عجله نکن😐من زده ب سرم .6ماه ک جلوگیری نداریم هرماه باید بی بی چک بزنم.این ماه همون ک زدم منفی بود با تاخیر هاله افتاد دوساعت بهدش پری شدم.البته دوفاستون خورده بودم.شوهرم گفت اینقد الکی بی بی چک نزن😐
ببخشید میشه به یسوال منم جواب بدید من یکسال پیش زایمان کردم یازده ماه پیش پریودشدم بعد قراربوداین ماه پریودبشم هنوز نشدم جهارروزاز موعدم میگذره یعنی باردارم البته دوازده روز پیش بی بی چک زدم منفی بود ممنون میشم حواب بدید
چی بگم.الان حوصله دکتر و سونو و تجویز ندارم.گفتم خودم ی بار بخورم اگه نشد ماه دیگه نمیخورم یا میرم د ...
اره عزیز بی بی زیاد نزن نا امیدت میکنه. هر وقت پری بیشتر از چهار روز دیر شد بزن. باردار میشی غصه نخور بهشم زیاد فک نکن آخه فک کنی باردار نمیشی. من اون ماهی ک اصلا فکرشم نمیکردم باردار بودم فک کن منتظر بی بی چک نشدم گذاشتم رفتم بعد دوساعت اومد دیدم +شد
اره عزیز بی بی زیاد نزن نا امیدت میکنه. هر وقت پری بیشتر از چهار روز دیر شد بزن. باردار میشی غصه نخو ...
دست خودم نیس.این ماه خیلی خوب بود استرس نداشتم...اصلا حالت روحی زوانیم بهم میریخت.ماه های قبل چون پریودم نامنطم بود تاخیرم زیاد داشتم بی بی چک زیاد میزدم.حالا 2ماه ک متفورمین میخورم.این دفه دوفاستون خوردم ک دوروز زودتر شدم خیلی خوشحال شدم ک جلو انداختم ک خوشحالی جلو انداختن بیشتر از بی بی منفی یود