2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 120 پست
انشالله این سری مثبت

ممنون عزیزم انشالله 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم مثبت شد و بعد متوجه شدم که باردار نیستم.بلافاصله یک روز پریود شدم

منم فرداقراربرم ازمایش میگم شایدبرای منم کاذب باشه

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟
انشاالله بارداری استرس نداشته باش اصن☺

انشالله گلم هراس دارم انشالله که خیر باشه دلم این دفعه نشکنه

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
مرسی عزیزم.گفتم تا زودتر اثر کنه.کلومیفن قویتره.موندم کلومیفن تنها بخورم دوتاش بخورم کدوم بخورم؟

عزیزم کلومیفن تنها بخور از سومین روز پری تا پنج روز یا ده روز اگه تنبلی تخمدان داری تا ده روز بخور. بعدم نباید بیشتر از شش ماه بخوری تا اونموقع خودش جواب میده اگه نداد باید عوض کنی قرصو. دکتر به من اینطوری گفت

نترس، یا هستی یا نیستی دیگه ،

آخه تست ندارم الان همسرم گفت صبح قبل  سرکار رفتن میگرم ميارم امتحان کنی قول ميدم هرچی باشه بيام اينجا خبر بدم

بنظرم کلومیفن روازشب پنج پری تا پنج شب بخور بعد ازشب نهم تا پنج شب یه شب درمیان نزدیکی داشته باش ایش ...

مطمعنید ک از شب 5تا 5شب؟بعدم شب 9تا 5شب زود نیس؟اخه شاید تخمک گذاری دیرتر انجام بشه؟

اره بدو چون منم بعد یکی از بی بی که مثبت شد رفتم از دادم منفی شد ،خود متصدی آزمایشگاه میگفت مگه میشه بز بی مثبت بزنه و بعد از منفی ،بنده خدا دو بار تکرار کرد و قطعی گفت باردار نیستی ،البته بگم سری آخر بی بی که زدم بعد از یک ربع یا نیم  ساعت خط دوم افتاد ،چون منم سر دختر اولم این تجربه رو داشتم که بعد نیم ساعت خط انداخت گفتم حتما باردارم  دیگه ،ولی نبود .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

انشالله که اونم مثبت باشه فکرای منفی نکن عزیز از الان بفکر کوچولوت باش

آخه تست ندارم الان همسرم گفت صبح قبل  سرکار رفتن میگرم ميارم امتحان کنی قول ميدم هرچی باشه بيام ...

خوب پس انشالله که صبح شاد بشی با خبر خوب و کلی انرژی بگیری ،نبود هم غصه نخور ،بچه چندمته؟؟؟

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
عزیزم کلومیفن تنها بخور از سومین روز پری تا پنج روز یا ده روز اگه تنبلی تخمدان داری تا ده روز بخور. ...

اخه یکی گفت از شب 5تا 5شب.من موندم لتروزول یادمه از شب 3تا 5شب خوردم.اینم گفتم حتما مث لتروزوله.خدا کنه جواب بده.من این ماه گفتم بخورم.ماه بعد استراحت بدم

انشالله تپلی و سفید باشه با موهای قهوه ای روشن  مث دخمل نازه من

ممنون عزیزم انشالله دعا نکن دلم نشکنه

خوب پس انشالله که صبح شاد بشی با خبر خوب و کلی انرژی بگیری ،نبود هم غصه نخور ،بچه چندمته؟؟؟

انشالله انشالله انشالله والا فعلا ندارم منتظر هستم

چند وقت اقدامی انشالله فردا با دل خوش بیای خبر بدی 

ممنون گلم انشالله 2سال خورده ای هس