2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 120 پست
حالا چرا فردا صبح ،همین الان بزن دیگه. 

آخه ميگن ادار اول صبح دقیقتره 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ان شاالله ک مثبته ...تاحالاعقب انداخته بودی؟

بله پلی کیست هستم ایشالله که خیره 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
آخه ميگن ادار اول صبح دقیقتره 

من واسه بچه اولم عصر زدم اینم عصر زدم به نظرم فرقی نداره صبح یاشب

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟
من شب بود گذاشتم دو روز هم عقب انداختم، سریعا خط دوم مشخص شد.

خوشبحالت عزیزم از بس بی بی منفی دیدم گفتم صبح بذارم 

من واسه بچه اولم عصر زدم اینم عصر زدم به نظرم فرقی نداره صبح یاشب

آخه خیلی بی بی منفی دیدم 

چراحالا هردوباهم نمیدونم بنظرم ازیه دکتربپرسی بهتر ایشالله که خدا یه بچه سالم وخوشکل این ماه بهت بده

مرسی عزیزم.گفتم تا زودتر اثر کنه.کلومیفن قویتره.موندم کلومیفن تنها بخورم دوتاش بخورم کدوم بخورم؟

خوشبحالت عزیزم از بس بی بی منفی دیدم گفتم صبح بذارم 

انشالله این سری مثبت

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟
منم بی بی منفی تا دلت بخواد زیاد دیدم ،تازه دو بار ام کاذب دیدم ،توکل کن به خدا

کاذب یعنی مثبت شد بعدباردارنبودی؟

برو همین الان بذار بهمون جوابشو بده

آخه ی جورايي هراس دارم انگار

مرسی عزیزم.گفتم تا زودتر اثر کنه.کلومیفن قویتره.موندم کلومیفن تنها بخورم دوتاش بخورم کدوم بخورم؟

بنظرم کلومیفن روازشب پنج پری تا پنج شب بخور بعد ازشب نهم تا پنج شب یه شب درمیان نزدیکی داشته باش ایشالله جواب بده