2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 120 پست
مرسی گلم دعاکنم برام فرداقرارازمایش بدم

انشالله که مثبت هس گلم

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
انشالله مثبت اگه خدایی نکرده نبودی ناراحت نشو ماه ها دیگه هم هست 

انشالله ايشالا خیرهس

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون گلم انشالله 2سال خورده ای هس 

انشالله که دامن شما هم سبز بشه و دلت خوش و خرم ،ولی اگر بودی و تو اون لحظه ذوق کردنت  من رو هم دعا کن خدا بهم یه پسر داده باشه ،دو تا دختر دارم ،این بچه سومم  .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
منم سه روز مونده ب موعدم .خدا کنه این ماه همه ونتظرابارداربشن

انشالله که مثبت باشه و مامان شده باشی عزیرم

انشالله که دامن شما هم سبز بشه و دلت خوش و خرم ،ولی اگر بودی و تو اون لحظه ذوق کردنت  من رو هم ...

چشم عزیزم ب رو جفت چشمام انشالله خدا یک پسر خوشگل سالم صالح بهت بده انشالله

به من دکتر اینو گفت و منمدسرچهارماه جواب گرفتم

من دلم میخاد این ماه جواب بگیرم.6ماه اقدامم طبیعی نشد.بخاطر همین میخاسم روری دوتا بخورم.حالا موندم کلومیفن یا لنروزول بخورم.فقز این ماه مبخورم نشد.دیگه نمبخورم

من دلم میخاد این ماه جواب بگیرم.6ماه اقدامم طبیعی نشد.بخاطر همین میخاسم روری دوتا بخورم.حالا موندم ک ...

عزیزم برو دکتر بهتر راهنماست میکنه هردوتا نخور تخمدان زیاد فعال بشه هم خوب نیس. هنوز خیلی فرصت داری عزیزم زوده شش ماه

من دلم میخاد این ماه جواب بگیرم.6ماه اقدامم طبیعی نشد.بخاطر همین میخاسم روری دوتا بخورم.حالا موندم ک ...

عزیرم عجله نکن من درکت میکنم انتظار سخته ولی ماهارو چی که 2سال خورده ای هس اقدامی انشالله ب زودی دامنت سبز بشه

عزیزم برو دکتر بهتر راهنماست میکنه هردوتا نخور تخمدان زیاد فعال بشه هم خوب نیس. هنوز خیلی فرصت داری ...

چی بگم.الان حوصله دکتر و سونو و تجویز ندارم.گفتم خودم ی بار بخورم اگه نشد ماه دیگه نمیخورم یا میرم دکتر.دکتر میخاسم بعد عید برم.شوهرم هم میگه عجله نکن😐من زده ب سرم .6ماه ک جلوگیری نداریم هرماه باید بی بی چک بزنم.این ماه همون ک زدم منفی بود با تاخیر هاله افتاد دوساعت بهدش پری شدم.البته دوفاستون خورده بودم.شوهرم گفت اینقد الکی بی بی چک نزن😐

عزیرم عجله نکن من درکت میکنم انتظار سخته ولی ماهارو چی که 2سال خورده ای هس اقدامی انشالله ب زودی دام ...

مرسی عزیزم.من کم طاقتم.یا اصلا نباید اقدام کنم یا اقدام کردم دچار استرس و اضطراب میشم.باز این ماه استرسم کمتر بود.دیگه تحمل این اضطرابا ندارم.هرماه میگم میشه نمیشه.چون تو خونه بیکارم.من ک ی دختر کوچیک دارم عقلم میگه نمیخای بچه.نمیدونم چرا پیجورم😕

ببخشید میشه به یسوال منم جواب بدید من یکسال پیش زایمان کردم یازده ماه پیش پریودشدم بعد قراربوداین ماه پریودبشم هنوز نشدم جهارروزاز موعدم میگذره یعنی باردارم البته دوازده روز پیش بی بی چک زدم منفی بود ممنون میشم حواب بدید

چی بگم.الان حوصله دکتر و سونو و تجویز ندارم.گفتم خودم ی بار بخورم اگه نشد ماه دیگه نمیخورم یا میرم د ...

اره عزیز بی بی زیاد نزن نا امیدت میکنه. هر وقت پری بیشتر از چهار روز دیر شد بزن. باردار میشی غصه نخور بهشم زیاد فک نکن آخه فک کنی باردار نمیشی. من اون ماهی ک اصلا فکرشم نمیکردم باردار بودم فک کن منتظر بی بی چک نشدم گذاشتم رفتم بعد دوساعت اومد دیدم +شد

اره عزیز بی بی زیاد نزن نا امیدت میکنه. هر وقت پری بیشتر از چهار روز دیر شد بزن. باردار میشی غصه نخو ...

دست خودم نیس.این ماه خیلی خوب بود استرس نداشتم...اصلا حالت روحی زوانیم بهم میریخت.ماه های قبل چون پریودم نامنطم بود تاخیرم زیاد داشتم بی بی چک زیاد میزدم.حالا 2ماه ک متفورمین میخورم.این دفه دوفاستون خوردم ک دوروز زودتر شدم خیلی خوشحال شدم ک جلو انداختم ک خوشحالی جلو انداختن بیشتر از بی بی منفی یود