2777
2789

من خودم روز عقدم هی مریقصیدم هی کل میکشیدم 😑😂  خدایی این چ کاری بود من کردم عین کانگوروهم با اون لباس بالا پایین میپرم اخه یکی نبود بزنه تو سرم بگه دختر چته اینجوری میکنی بتمرگ سر جات الان یادم‌میاد میخام‌خودمو بکشم شوهرم گاهی تیکه میندازه ک اره گفتی به به چه تیکه ای گیرم اومده تو پوست خودت نمیگنجیدی  

پشتک زدم وسط تالار 

سینگلم

دروغ گفتم

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش مریقصیدی؟یا وسطشم میشستی؟😬😬🤭

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

مثل وحشیافقط میرقصیدم😐😐شوهرم گفت عزیزاروم باش فقط یه عروسیه😑😆😆😆😆😆😆😆

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

دوستم هم اومد کنارم نشست از سیر تا پیاز آتلیه و باغ رو براش تعریف کردم و میخندیدم انگار وسط دانشگاه نشستیم!!بیخبر از اینکه کل تالار دارن منو نگاه میکنن☹☹☹☹

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است