2777
2789
چطوری؟منم کم کاری تیروئیددارم

نوشتم بالا بخون

اگه کم کاری تیروئید داری کلم و بادوم و کرفس و سویا رو از رژیم غذاییت حذف کن چون برای تیروئید اصلا خوب نیست

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کمتر میخورم😐 مثلا ناهار۵قاشق برنج ی تیکه مرغ سه قاشق لوبیاسبز+قهوه🤕 با این حال شیرم میدم صبم ...

خیلی اشتباه میکنی...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
مرسی عزیزم

خواهش میکنم نا امید نشو اصلا 

ما هم میتونیم وزن کم کنیم سخته ولی شدنیه من ۴ کیلو دیگه کم کنم میرسم به وزن هدفم 

چون ما کم کاری داریم یکم دیرتر وزنمون کم میشه 

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
شام با یه کاسه سوپ سیر میشی؟

ن والا🙁

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
خواهش میکنم نا امید نشو اصلا  ما هم میتونیم وزن کم کنیم سخته ولی شدنیه من ۴ کیلو دیگه کم کنم م ...

منم کم کاری دارم خیلی سخت وزنم کم میشه

قرص میخوری واسه کم کاری؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
خیلی اشتباه میکنی...

واقعا؟

همش حس میکنم زیاد میخورم🙁

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز