2777
2789
شام‌چی؟

سهم نون شامت ۸۰ کالریه

اگر برنجه بین ۵ تا ۷ قاشق

اگر خوراکه ا لیوان بدون نون

بهترین شام ها

نون و پنیر تخم مرع اب پز یا یه لیوان شیر و سه تا بیسکوییته

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
خواهش میکنم نا امید نشو اصلا  ما هم میتونیم وزن کم کنیم سخته ولی شدنیه من ۴ کیلو دیگه کم کنم م ...

پیاده روی هم میرم ولی نتونستم وزن کم کنم شوهرمم که هروقت غذاکم میخورم غرمیزنه که مریض میشی موندم چکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو وعده شامم همیشه زیاده روی میکنم 

چرا برعکسی؟😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
منم کم کاری دارم خیلی سخت وزنم کم میشه قرص میخوری واسه کم کاری؟

اره قبلا هرروز لووتیروکسین میخوردم بعد مدتی دکتر گفت دیگه جمعه ها قرص نخور

واقعا سخته ولی شدنیه

خیلی حس خوبیه بقیه بهت بگن چقد لاغر شدی 

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
اره قبلا هرروز لووتیروکسین میخوردم بعد مدتی دکتر گفت دیگه جمعه ها قرص نخور واقعا سخته ولی شدنیه خی ...

لووتیروکسین میخوردی حالت بهتر بود؟

دکتر هنوز به من قرص نداده ینی چندماهه باید برم پیشش خودم تنبلی کردم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
پیاده روی هم میرم ولی نتونستم وزن کم کنم شوهرمم که هروقت غذاکم میخورم غرمیزنه که مریض میشی موندم چکا ...

کارایی که گفتمو بکن ایشالا به زودی تو هم لاغر میشی 

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
لووتیروکسین میخوردی حالت بهتر بود؟ دکتر هنوز به من قرص نداده ینی چندماهه باید برم پیشش خودم تنبلی ک ...

اره خیلی بهترم قبلا حتی پریود هم نمیشدم خیلی اذیت میشدم

حتما برو کم کاری تیروئید شوخی نداره ها حتی اگه درمونش نکنی خدای نکرده دراینده سقط و نازایی میاره

اره خیلی بهترم قبلا حتی پریود هم نمیشدم خیلی اذیت میشدم حتما برو کم کاری تیروئید شوخی نداره ها حتی ...

میدونی دکترم گفت همه علائمشو داری ولی تو آزمایشت هنوز نشون نمیده برو ۴ ماه دیگه بیا آزمایش بده بعد بهت قرص بدم.. حالا خیلی وقته باید برم

مشکل اصلی من ضعفو خستگی شدیده حتی غذا میخورم فکم خسته میشه

حالا چاقیو ریزش مو و ایناهم بماند

میدونی دکترم گفت همه علائمشو داری ولی تو آزمایشت هنوز نشون نمیده برو ۴ ماه دیگه بیا آزمایش بده بعد ب ...

وای دقیقا منم ترجیح میدادم غذای ابکی مثلا انواع اش ها رو بخورم که زیاد مجبور نشم بجوم چون حس جویدن نمیومد

خیلی زود برو دکتر

تیروئید خیلی موذماره ممکنه این بار هم تو ازمایشت خودشو نشون نده و دکتر بفرستت سونوگرافی 

چون واسه دوستمم اینجوری بود

وای دقیقا منم ترجیح میدادم غذای ابکی مثلا انواع اش ها رو بخورم که زیاد مجبور نشم بجوم چون حس جویدن ن ...

پس علائم تیروئیده دستو پامم خیلی بی جون شدن، من شک کرده بودم به ام اس داشتم داغون میشدم

فردا هست دکتره قصد دارم فردا برم

پس علائم تیروئیده دستو پامم خیلی بی جون شدن، من شک کرده بودم به ام اس داشتم داغون میشدم فردا هست دک ...

نه خیالت راحت ام اس نیست 

تیروئید لعنتیه هروقت اعصابم خورد میشه میگم چرا یه غده کوچولو این همه اعضای بدنمو درگیر کرده