sashamia1 مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 8235 عنوان یه سوال رژیمی | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 46 پست اونایی ک زیر هزارتا میخورید میشه منوی صبونه و ناهار و شامتون رو بدونم؟ چیا میخورید 1398/08/08 | 21:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
harley__quinn عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 5864 شامچی؟ سهم نون شامت ۸۰ کالریهاگر برنجه بین ۵ تا ۷ قاشقاگر خوراکه ا لیوان بدون نونبهترین شام هانون و پنیر تخم مرع اب پز یا یه لیوان شیر و سه تا بیسکوییته سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک
بر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2355 خواهش میکنم نا امید نشو اصلا ما هم میتونیم وزن کم کنیم سخته ولی شدنیه من ۴ کیلو دیگه کم کنم م ... پیاده روی هم میرم ولی نتونستم وزن کم کنم شوهرمم که هروقت غذاکم میخورم غرمیزنه که مریض میشی موندم چکارکنم
sashamia1 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 8235 سهم نون شامت ۸۰ کالریه اگر برنجه بین ۵ تا ۷ قاشق اگر خوراکه ا لیوان بدون نون بهترین شام ها نون و ... اره برا شامم بلید یه فکر اساسی بکنم
مو_خرمایی عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 15983 من تو وعده شامم همیشه زیاده روی میکنم چرا برعکسی؟😂 دردناکترین مرگ پسرنوح داشته: تصورکن داری غرق میشی خر از کشتی بابات برات دست تکون میده!😐
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 منم کم کاری دارم خیلی سخت وزنم کم میشه قرص میخوری واسه کم کاری؟ اره قبلا هرروز لووتیروکسین میخوردم بعد مدتی دکتر گفت دیگه جمعه ها قرص نخورواقعا سخته ولی شدنیهخیلی حس خوبیه بقیه بهت بگن چقد لاغر شدی اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
هانا۷۳۱۲ عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6106 اره قبلا هرروز لووتیروکسین میخوردم بعد مدتی دکتر گفت دیگه جمعه ها قرص نخور واقعا سخته ولی شدنیه خی ... لووتیروکسین میخوردی حالت بهتر بود؟دکتر هنوز به من قرص نداده ینی چندماهه باید برم پیشش خودم تنبلی کردم بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 پیاده روی هم میرم ولی نتونستم وزن کم کنم شوهرمم که هروقت غذاکم میخورم غرمیزنه که مریض میشی موندم چکا ... کارایی که گفتمو بکن ایشالا به زودی تو هم لاغر میشی اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 لووتیروکسین میخوردی حالت بهتر بود؟ دکتر هنوز به من قرص نداده ینی چندماهه باید برم پیشش خودم تنبلی ک ... اره خیلی بهترم قبلا حتی پریود هم نمیشدم خیلی اذیت میشدمحتما برو کم کاری تیروئید شوخی نداره ها حتی اگه درمونش نکنی خدای نکرده دراینده سقط و نازایی میاره اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
بر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2355 کارایی که گفتمو بکن ایشالا به زودی تو هم لاغر میشی بازم ممنون دوست عزیز
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 بازم ممنون دوست عزیز خواهش میکنم امیدوارم موفق باشی اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
هانا۷۳۱۲ عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6106 اره خیلی بهترم قبلا حتی پریود هم نمیشدم خیلی اذیت میشدم حتما برو کم کاری تیروئید شوخی نداره ها حتی ... میدونی دکترم گفت همه علائمشو داری ولی تو آزمایشت هنوز نشون نمیده برو ۴ ماه دیگه بیا آزمایش بده بعد بهت قرص بدم.. حالا خیلی وقته باید برممشکل اصلی من ضعفو خستگی شدیده حتی غذا میخورم فکم خسته میشهحالا چاقیو ریزش مو و ایناهم بماند بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 میدونی دکترم گفت همه علائمشو داری ولی تو آزمایشت هنوز نشون نمیده برو ۴ ماه دیگه بیا آزمایش بده بعد ب ... وای دقیقا منم ترجیح میدادم غذای ابکی مثلا انواع اش ها رو بخورم که زیاد مجبور نشم بجوم چون حس جویدن نمیومدخیلی زود برو دکترتیروئید خیلی موذماره ممکنه این بار هم تو ازمایشت خودشو نشون نده و دکتر بفرستت سونوگرافی چون واسه دوستمم اینجوری بود اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
هانا۷۳۱۲ عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6106 وای دقیقا منم ترجیح میدادم غذای ابکی مثلا انواع اش ها رو بخورم که زیاد مجبور نشم بجوم چون حس جویدن ن ... پس علائم تیروئیده دستو پامم خیلی بی جون شدن، من شک کرده بودم به ام اس داشتم داغون میشدمفردا هست دکتره قصد دارم فردا برم بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 پس علائم تیروئیده دستو پامم خیلی بی جون شدن، من شک کرده بودم به ام اس داشتم داغون میشدم فردا هست دک ... نه خیالت راحت ام اس نیست تیروئید لعنتیه هروقت اعصابم خورد میشه میگم چرا یه غده کوچولو این همه اعضای بدنمو درگیر کرده اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…