2777
2789
عنوان

جهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 24 پست
در کامل بودن کلام خدا حرفی نیست ولی تفاسیر بهشت و جهنم برای مردم اون زمانه و برای ادراک امروزی نیست

خب عزیزم اکثرا مردم مفاهیم قرانو درست درک نمیکنن ولی پیامبر و امامه خدا همه چیزو کامل توضیح دادن فقط کافیه بای دنبالش همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که این حرف رو زده مسلما روستاهای اطراف سیستان بلوچستان رو ندیده والا به خودش جرات گفتن این حرف ر ...

نه اینطور نگو توی مقاله خوندم استاد برتر دانشگاه امریکا که تاییدیه مدرک تحصیلی بستگی به نظرش داره از سیستان و بلوچستان ایرانه

الان پسر من ۱۳ سالشه و اصلا با این حرفها قانع نمیشه در واقع این درک انسانه که داره بالا میره

دقیقا همینه هرچی درک انسان ها بیشتر میشه سوالاتشون هم بیشتر میشه وراحت قانع نمیشن حتی بچه های العان خیلی چیزهای عجیب وغریب میپرسن واصلاهم جواب ما براشون قانع کننده نیست بلکه گاهی به نظرشون مسخره میاد..

توی نت هم که جدیدا پرشده ازاین عکس نوشته ها که گاهی تمام افکار آدم رو شخم میزنن.. 

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
نه اینطور نگو توی مقاله خوندم استاد برتر دانشگاه امریکا که تاییدیه مدرک تحصیلی بستگی به نظرش داره از ...

اره جانم سیستان بلوچستان که همش بد نیست. ولی بعضی روستاهاشون واقعا وضع فجیعی داره قبلانم تو کامنتا گفتم مامان بزرگ یه دختر ده ساله میگفت تا الان  بجز نون خشک چیزی نخورده تو کپر بودن بدون کفش یا دمپایی حتی شناسنامم نداشتن هیچ امکاناتیم واسه رفت و امد نداشتن  میگفت مریض میشیم انقد دوره از شهر هیچ کاری نمیتونیم بکنیم حتی مامان همون دختره به خاطر بی امکاناتی فوت شده بود این بنده خداها چطور تحصیل کنن اخه

یعنی میگی همونکه نوشته اتش دوزخ و عذاب یا بهشت حوری و شراب واقعیه ولی بنظر تمثالیه برای حد درک مردما ...

اره راسته... من یه همکلاسی داشتم بدترین تیپ هارو میزد... دوست پسر میگرفت.... پارتی های مختلط میرفت... شراب میخواد... بعد یه پاشو مینداخت رویه پای دیگه ومیگفت مگه میشه خدا بندهای که خودش افریده ببره جهنم