2777
2789
عنوان

غریره جنسی در بچه های 3 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 23039 بازدید | 122 پست
چند روز قبل رفته بودیم رستوران سنتی شام بخوریم
میز همسایه دختری داشت حدودا 4-5 ساله..........اودم پسر منو بغل کرد ....دیدم داره رسما ازش لب می گیره......یعنی دقیقا مثل ادم بزرگها........بعد زیر گوش پسرم رو زبون میزد......فوری دعواش کردم گفتم برو سر میزتون

هنوزم تو شوکم.از پدر مادرهایی که اینقدر بی توجه بچشون رو بزرگ می کنن...و بعد که بچه بزرگ شد و عوض درس و زندگی همش پی این کارها بود پدر مادر میگن نمی دونم چرا این بچه اینطوری شده!

چقد خوبه که از الان مراقب باشیم
افرین به همه شما مادرهای فهیم
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام .
من تک دخترم و چند تا برادر دارم.
کوچیک که بودم ، بابام به مامانم تاکید کرده بود که هر جا که می ره باید من رو هم ببره و گرنه بدون من حق نداشت جایی بره.
برای من همیشه لباس زیر پادار می خریدن و اکثرا شلوار پام بود . با توجه به اینکه دوستای برادرام هم خیلی خونمون رفت و آمد می کردن مادرم همیشه هوام رو داشت . من رو تنها حموم می برد و برادرام رو هم جداگانه حمام می کرد.

وقتی به دوران بلوغ رسیدم نباید تو خونه لباس یقه گشاد می پوشیدم و یا نباید توی جمع زیاد دولا می شدم . این رفتارهای پدر و مادرم برام عجیب بود و ناراحت می شدم . و می گفتم که چرا بابام این همه سخت گیری می کنه .
ولی الان از جفتشون خیلی ممنون هستم.

الان درکشون می کنم که چقدر من رو دوست داشتن.
یکی از دلایل اینکه بیشتر مردم ثروتمند نیستند این است که بسیار غصه چیزهایی را که ممکن است اتفاق نیفتد را می خورند (رابرت کیوساکی)
خانم برادرم زایمان کرده بود و مادرم رفته بود خونشون . همکار خانم برادرم با دختر چهار سالش اومده بودن برای چشم روشنی.
این خانم ،دامن تن دخترش کرده بود و یه لباس زیر کوچیک که بچه موقع نشستن همه جاش بیرون بوده . مامانم می گه تا مهمونها پاشن برن فشار خونم رفته بود بالا . از حرصم نمی دونستم چی کار کنم.
بعد از رفتن مهمونها به خانم برادرم سفارش کرده بود که حتما مراقب پوشش بچه باشه .

از سفارشهای مادر عزیزم :

پوشک بچه رو پیش همه عوض نکنین چه پسر باشه چه دختر . چون بچه همیشه کوچیک نمی مونه و بزرگ می شه و برای خودش شخصیت داره .

بچه رو که حموم کردین و یا بعد از جیش شستین حوله دورش بپیچین و نذارین بقیه ببینن.

نذارین دختر ها و پسرهایی که در دوران بلوغ هستن با هم شوخیهای فیزیکی داشته باشن . مثلا کشتی بگیرن و غیره . چون در دوران بلوغ جسم دختر ها حساس تر از پسرها است.

به دختر خانها حتما یاد بدهید که موقع پذیرایی کردن حواسشان به لباسشان باشد تا موقع خم شدن اعضای قسمت بالا تنه شان از روبه رو دیده نشود .
یکی از دلایل اینکه بیشتر مردم ثروتمند نیستند این است که بسیار غصه چیزهایی را که ممکن است اتفاق نیفتد را می خورند (رابرت کیوساکی)
2803
من برایعوض کردن پوشک دخترم رو به یه اتاق خالی میبرم .
فقط دوبار توی مهمونیخیلی شلوغ (سه ماهه ) بود من بردمش اتاق خلوت اما یکی دوتا خانوم دورم جمع شدن برای نصیحت که این کار رو بکن و این کار رو نکن.
به هیچ عنوان بچه ها را با دایی و یا عمو و یا دختر خاله و پسر خاله و .... تنها نذارین.
اگه بچه ها تو یک اتاق هستن حتما در اتاق باز باشه و دورادور مواظب باشین.
والدین پیش بچه ها مراقب رفتار هاشون باشن چو بچه ها چه خوب چه بد تقلید می کنن.

به بچه ها از همان بچگی آداب صحیح نشستن رو یاد بدین.می بینی توی جمع یه بچه ای پاهاش رو صدو هشتاد درجه باز کرده و شکل همه جاش اومده بیرون (ببخشید این جوری نوشتم آخه چند مورد خودم شاهد بودم و خیلی بدم اومد )

2804

شاید یه مواقعی ضروری پیش بیاد که پدر مجبور باشه کارهای بچه رو بکنه. مثلا برای مادرکاری پیش بیاد و چند ساعت خونه نباشه
بابای بچه هم مثل مادرش دغدغه دارهو با مردهای دیگه فرق داره. اولین بار شوهرم بهم گفت که زیاد به رونهای بچه نبای دست زد.
اما شوهر من پوشک عوض کردن بلد نیست!! چون تا حالا یکبار هم این کار رو نکرده یه بار من 5 ساعت خونه نبودم پوشک بچه رو عوض نکرده بود. فقط بهش غذا داده بود.

سولماز جان بعضی خانواده ها خودشون این کار ها رو به بچه یاد میدن و خوششون هم می یاد و افتخار میدونند و جزو شیرین کاریهای بچه میدونند . در مورد پسر که بدترند و حرفهای بد هم یادش میدن . در مورد دختر کمتر دیدم.
یه بار توی پارک دختر من 8 ماهه بود یه زنه که پسره دو ساله داشت از دخترم خوشش اومده بود. (خیلی نازه) بعد به پسرش گفت بیا بوسش کن . پسره صاف اومد و لبهای دخترم رو بوسید . بعد مادرش با خنده گفت مرتیکه دیوس !! بعد پسرش هم هی تکرار میکرد.
حالا قیافه زنه خیلی با فرهنگ میزد .

الناز به خدا 5 سالش هم نبود......

بخدا تو شوکم والا.......این بچه بزرگ بشه چی میشه

بچه ها از سن کودکی حس جنسی رو می فهمن.لذت رو می فهمن.....اما به اندازه لذت از قلقلک ازش سر در میارن....به مرور اگه روش توجه زیادی بشه یا احمال کاری بشه متوجه خاص بودن اون میشن..........مثلا می فهمن که با مالیدن خودشون روی زمین یا سر خوردن روی چیزی مثل نرده لذتی حس م یکنن که یکم فرق داره.....

مراقب بچه هایی که اتفاقا رو الت تناسلیشون می شینن و یا خودشون رو می مالن به زمنی باشین...این کار غریزی و نا شناخته اگه تداوم پیدا کنه باعث خود ارضا شدن بچه در اینده میشه..باعث توجه زیاد چبه به الت تناسلیش میشه...باعث میشه بفهمه این کار لذت میده و بیشتر و بیشتر اینکارو بکنه
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
حس غریزه جنسی بچه ها هست اما فرق می کنه
مثلا از نگه داشتن جیششون یا پیپیشون حس لذت می کنن
این یه مرحله رشد بچه هست که باید بگذره.....اگه به دلایلی بچه تو اون مرحله رشد روانی بمونه خیلی براش بعدها بد خواهد شد

برای اطلاعات بیشتر نظریه های فروید در مورد رشد جنسی بچه ها رو می تونین بخونین از اینترنت
آره حق با توئه سولماز
یه بار داشتم یکی از این سایتای مشاوه ای رو می خوندم
یه دختره واسه دکتره نوشته بود از سن 7 سالگی تا الان که 24 سالش بوده خود ارضایی داشته
آخه من موندم مگه بچه اون سنی ارضا میشه که خود ارضایی میکرده؟؟
مزخرف ترین نصیحت اطرافیان " بهش فــکر نکن " :|
2805
الناز جون
ارضا شدن بچه مثل ادم بزرگها نیست
یه لذت متفاوته.....یه لذتی شبیه به لذت قلقلک که مثال زده شد......اما بچ می فهمه که این یکم فرق می کنه ..سرخوش میکنه....لذت بخش تره.......و ادامه میده

ببین
اگه یک موش رو، توی قسمت حس لذت مغزش الکترودی بذارن که موش شریطی بشه با فشردن دگمه ای اون قسمت مغزش رو تحریک بکنه و لذت حس بکنه، اوندر اینکارو می کنه تا از خستگی و گرسنگی بمیره

این یه حس غریزی هست
من هیچ وقت پوشکشو حتی جلوی باباش عوض نمیکنم یکی دوباری شده که چون من پریود بودم و جایی مهمون بودیم و باید حمومش میکردم شورت پاش کردم و با باباش رفته حموم و خودم هم همونجا وایستادم تا اون تنشو سرشو شسته خودم اب کشیدم اوردمش بیرون.
خدایا شکرت
2801