2777
2789
من وكيوم زدم ٥ سال پيش سينه هام كبود شد از درد نفسم بند اومد حالا ول نميكرد اون سوپاپ هواش باز نميشد ...

حالا تاثیر هم داشت؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
وااااای 😂😂😂 با لگد جداش میکردی خوبه بهت تجا و ز نکرده😂😂

😃😂😂😂😂😂😂😂

اونی ک میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یا پارتیش وااالا بزودی مامان میشم   دلم روشنه یعنی میشه منم بیام تیکر بزنم و بنویسم خداجونم خودت مواظب فندقم باش  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لعنتی شوهرمم خوابه الان با صدای خندم بیدار میشع مردم از خنده 😅😅😅😅😅😅😅😅😅

اونی ک میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یا پارتیش وااالا بزودی مامان میشم   دلم روشنه یعنی میشه منم بیام تیکر بزنم و بنویسم خداجونم خودت مواظب فندقم باش  
ارع

منکه سینه دارم ولی زنداداشم میخواد بگیره نمیدونستم عوارض داره 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   

نه تجاوز نكرد فقط مى مى ميخورد😂😂😂😂

خواهرم خيلى نامرده ميگفت الان زنگ ميزنم اتش نشانى زنگ ميزنم اورژانس🤣🤣🤣

باورت ميشه لحظه هاى اخر راضى شدم برم اورژانس تا خواهرم گفت بريم تو حموم با اب گرم من درشون بيارم 

رفتيم زيردوش ابجيم اروم اروم سينمو ماساژ داد كنده شدن ولى شايد دو هفته درد ميكردن افتضاح😂😂😂😂

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
حالا تاثیر هم داشت؟

نه بابا من ديگه غلط ميكردم بخوام بزنم همون يه بار ب زور جداش كردم😂😂😂

اگر دفعه دوم ميزدم صددرصد بهم تجاوز هم ميكرد ميگفت اين خوشش اومده😂😂😂😂

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
نه بابا من ديگه غلط ميكردم بخوام بزنم همون يه بار ب زور جداش كردم😂😂😂 اگر دفعه دوم ميزدم صددرصد ب ...

😂😂😂

عکس لطفا😒😒

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
😂😂😂 عکس لطفا😒😒

عكس از چى از ممه؟؟😂😂😂😂شرمنده سوتى تنم نى🤣🤣🤣

نه تجاوز نكرد فقط مى مى ميخورد😂😂😂😂 خواهرم خيلى نامرده ميگفت الان زنگ ميزنم اتش نشانى زنگ ميزنم ...

خب اخر بزرگ شدن  یا نه خوبه یا نه قیمتش چقدره از کجا تهیه کردی میشه جواب همشونو بدید 

💜👶❤
از اول خیلی درد داشت الان یک سالی وحشتناک درد داره

منم تو فکرش بودم با این چیزی که گفتین کلا منصرف شدم خیلی سخته اینطوری شمام برین پیش دکترتون شاید چاره ای داشته باشه اینطوری که نمیشه

خدا رو شکر ک سینه هام پرواز خداییه😐😐😎😎😎😂😂😂😂😂😂

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر
خب اخر بزرگ شدن  یا نه خوبه یا نه قیمتش چقدره از کجا تهیه کردی میشه جواب همشونو بدید

عزيزم من اون زمان خريدم ٨٠ تومن

فقط يكبار مصرف كردم ديگه ترسيدم

از لوازم پزشكيا خريدم