2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

😑😂منو نشناختی پس 😂😂من به کسی توهین نمیکنم قضاوتم نمیکنم از رو عمد حتما نگفتی 

ن بابا شوخی کردم 😂😂😂

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر
آره عیب نداره غصه نخور پروتزت خراب میشه🤪🤪🤪😆😆😆🤪🤪🤪

نمیزارن خواهر 😂😂😂😂😎😎😎😎

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر
خب من بگیرم نتیجه می گیرم؟ از عمل میترسم  میدونم سینه هام در اینده بزرگ میشه کلا ارثمون هست ام ...

اره عزيزم جواب ك جواب ميده البته بايد صبح و شب استفاده كنى

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
اره عزيزم جواب ك جواب ميده البته بايد صبح و شب استفاده كنى

تو یک ماه جواب میگیریم 

واییییی پاین تنم اوکی هستا اما بالا تنم کوچیکه کلا ارثیه قبل ازدواج اینجوره بعد یه سن بزرگ میشه هم دلم میخاد الان بزرگ تر بشه و سفت که بعدا دیگه خیلی بزرگ نشه 

لباس عروس میپوشم انقدر بهم میاد فقط سینه ندارم صاف صاف این عروسایی که خط میوفته وسطش خیلی دوست دادم 

💜👶❤
تو یک ماه جواب میگیریم  واییییی پاین تنم اوکی هستا اما بالا تنم کوچیکه کلا ارثیه قبل ازدواج ای ...

اره كمى بزرگ ميشه اما يك ماه خيلى كمه حداقل بايد سه ماه بزنى تا ب سايز دلخواه برسى

راستى قبلش با روغن رازيانه يا روغن خراطين حتما چرب كن

شبا بدون سوتين بخواب و قبل خواب ب صورت دورانى سينتو ماساژ بده با رازيانه

ميگن سينه اگر از نوك تحريك شه بزرگ ميشه حالا نميدونم چقدش حقيقته

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
منم تو فکرش بودم با این چیزی که گفتین کلا منصرف شدم خیلی سخته اینطوری شمام برین پیش دکترتون شاید چار ...

الان پیشش بودم میگه پروتز قیمتش شده ۲۰ میلیون در بیاری پشیمون میشی  دردشم میگه طبیعیه البته باید برم ام ار ای

الان پیشش بودم میگه پروتز قیمتش شده ۲۰ میلیون در بیاری پشیمون میشی  دردشم میگه طبیعیه البته بای ...

سلام. عزیزم میشه اسم دکترتون رو بگید . واقعیت من شنیدم هفته اول درد داره ولی بعد ده سال خیلی بعیده.  شاید مشکلی پیش اومده براش. لطفا اسم دکترتون رو میگید و مارک پروتزتون. ممنون

چیکار کردی درآوردی ؟ مامان من بعد بارداری و شیردهی سینه هاش افتاد و ۴ سالی میشه که پیشه احمد علی رجب پور پروتز کرده ولی خب تا الان هیچ درد و مشکلی نداشته ، همون موقع هم که تازه عمل کرده بود چون دکترش تو عصب سینه بی حسی میزنه هیچ دردی حس نمیکرد و راحت بود