2777
2789

دوشنبه رفتم گفتن باید سونوگرافیتو بیاری بعد منم نمیدونستم و نبرده بودم سه شنبه هم تعطیل بود

امروز رفتم میگه فقط تا آخر ۱۳ هفته آزمایش میگیریم الان بگیریم شاید جوابش کاذب باشه

من طبق سونو ان تی امروز ۱۳ هفته و ۲ روزمه

ولی طبق اقدامم ۱۲ هفته و ۱ روزمه

من آزمایش دادم الان جوابش کاذب میشه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

سونو وآزمایشو تو یه روز باید انجام بدی تا جوابش دقیق باشه بنظرم انجام نمیدادی اصلا اگه سونوموردی نداشت صبر میکردی ۱۵هفته آزمایش غربال دومومیرفتی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من درسته . به موقع رفتی

پس چرا گفت دیره😞

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
سونو وآزمایشو تو یه روز باید انجام بدی تا جوابش دقیق باشه بنظرم انجام نمیدادی اصلا اگه سونوموردی ندا ...

سونو خیلی تو نوبت موندم دیر شد این هفته هم کلا تعطیلی بود 

انجام نمیدادم خیالم راحت نمیشد

سونو خیلی تو نوبت موندم دیر شد این هفته هم کلا تعطیلی بود  انجام نمیدادم خیالم راحت نمیشد

دیگه گذشته آزمایش غربال دومو سر وقتش برو ۱۵هفته انشالاه که چیزی نیست

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

تا ۱۳هفته و ۶روز وقت هست. ولی نباید بین سونو و زمان آزمایشت از یک هفته بیشتر فاصله باشه. زن داداش من ۸روز بعد سونو رفت قبول نکردن

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
تا ۱۳هفته و ۶روز وقت هست. ولی نباید بین سونو و زمان آزمایشت از یک هفته بیشتر فاصله باشه. زن داداش من ...

نه شنبه رفتم سونو امروز خون

نه شنبه رفتم سونو امروز خون

چه بازیهایی سر آدم درمیارن. آزمایشای غربالگری هم که دیگه آزاد حساب میکنن

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
سونو رو که دادی سیزده هفته و دو روزت بود یا آز؟  بعد سونو دادی گفت چند هفتته؟ همین سونوی غربال ...

نه سونو ۱۲ هفته و ۵ روز

آزمایش خون ۱۳ هفته و ۲ روز

من با سونو قلب حساب میکردم ۱۱ هفته و ۵ روزم بود ولی سونو ان تی گفت ۱۲ هفته و ۵ روز

جنسیت هم احتمال دختر داد 

نه سونو ۱۲ هفته و ۵ روز آزمایش خون ۱۳ هفته و ۲ روز من با سونو قلب حساب میکردم ۱۱ هفته و ۵ روزم بود ...

فک نمیکنم مشکلی داشته باشه عزیزم نگران نباش . جاری منم سیزده هفته و یک روز سونو و از داد مشکلی نیست اگه حساسی از متخصص بپرس و غربالگری دوومم بده . یه سلاااامتیییی عزیزم

امید زندگیم دوقلوهام😍