2777
2789
شماهام دغدغه چی بپزم دارین؟ من فک میکردم من اینجوریم    

من  هر وعده از همسرم میپرسم چی بپزم؟؟؟اونم میگه هرچی راحت تری😏🙄

اخرشم یه چی میزارم ولی متنفرم از این سوال😂 واقعا دغدغه همه س

خدا جونم مرسی❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز روز جهانی پشت گوش انداختن حمومه 

من ک پشت گوش ننداختم صب حموم بودم 😌😌😌

پاشیــــــــــــــــــــد بریــــــــــــــــــــد حمــــــــــــــــــــوم تنبــــــــــــــــــــلا👺👺👺

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
بچها من با نون تست و کالباس یکم دارم ویکمم پنیرپیتزا چی بدرستم🤐🤐🤐.دیوانع شدم با این ناهارشام پسرم ...

پیتزا 

با همون نون تست و و کالباس و یکم‌چیز میز دیگم قاطی کن روش پنیر پیتزا بریز 😬😬😬🤪🤪🤪

بفرمااااااااین😘😘😘😘😘😘😘

نوش جونتون عزیزم🌹

آخه عاشق قرمه سبزی ام اسمش میاد از خود بیخود میشم😂

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
خانما خرما چجوری میریزید تو عدس پلو😕؟؟؟!(:

🤢

من ک پشت گوش ننداختم صب حموم بودم 😌😌😌 پاشیــــــــــــــــــــد بریــــــــــــــــــــد حمـــــ ...

منم حموم رفته 

میگاپ و براشینگ کرده اومدم مهمونی 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
بدبختی نمیدونم چی بذارم همه چی تکراری شده تازه عروسی کردم چیزای جدیدم بلد نیستم

اینا بهانست اگه مشتاقش بودی میگفتی زنده باشه گوگل😉

به نظرم ازالان انقدکسل نباش همیشه مثه یه خانم خونت مرتب باشه غذات حاظر کارات روبه راه اماده تمیزمنتظرشوهرت باش که اگه یه وقتایی بی حال بودی خوده شوهرت تعجب کنه یه غذا خوب درشان خانمش بخره😉ایناتجربه هام بود

if you can't be kind,be quiet😏