2777
2789
عنوان

طلاق

186 بازدید | 14 پست

آخرشم به طلاق رسیدیم 

بعد دو ماه قهر و هربار با وساطت مشاوره قرار شد به زندگیمون ادامه زدیم اما بازم شوهرم زد زیر حرفش و میگه دیگه این زندگی فایده ای نداره و بهتره جدا شیم 

منم به این نتیجه رسیدم با این شوهر نمیشه به زندگی اعتماد کرد الان تموم شه بهتر از چند سال بعده 

فقط دلم به خاطره هامون میسوزه 

نمی‌دونم چرا عین خیالش نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بدخانومی😢😢😢منم دوماه قهربودم وعین خودت این حرفا،چن روزه برگشتم ولی دودلم چون ازخانوادم گذشتم براش😔

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
چه بدخانومی😢😢😢منم دوماه قهربودم وعین خودت این حرفا،چن روزه برگشتم ولی دودلم چون ازخانوادم گذشتم ب ...

شوهرمو خیلی دوسش دارم ، دلم واقعا به زندگیمون میسوزه و به حال خاطرات و روزای خوبمون اشک میریزم 

اما عین خیالش نیست واقعا 

آشتی کردید شما ؟  اوضاع خوبه الان ؟

خوبه خداررشکر،منم مثل شمااحساسی وبخاطر بچم این تصمیمو گرفتم ولی مشکلات من بزرگترهست ازداداشم شکایت کرده وخانواده درگیرشدن وبین دوراهی موندم هم خانواده هم شوهرم گفتن یکیمونو انتخاب کن،بااینکه دلم راضی نبود برگشتم شوهرم خوبه ولی جریاناتی هست زندگیمونو به هم ریخت ون من باخانواده اون حرف میزنم ن اون دیگه خانواده منو میخواد،الان ناامیدترینم،ولی بخاطرپسرم انتخاب کردم و انشالله خدا خودش همه چیودرست کنه،ناگفته نماندازدواج دوممه،ترسیدم ازحرفای مردم ویه بچه یک ساله ونیمه ،دروغ چرا حس کردم بدون اون نمیتونم😢😢😢😢ولی همش حس میکنم مامان باباوداداشم نفرینم میکنن

خوبه خداررشکر،منم مثل شمااحساسی وبخاطر بچم این تصمیمو گرفتم ولی مشکلات من بزرگترهست ازداداشم شکایت ک ...

نگران نباش پدرو مادر هیچوقت آدمو نفرین نمیکنن 

ایشالا شوهرت لیاقتتو داشته باشه که به خاطرش از خانوادت گذشتی 

چند وقت دیگه هم که اوضاعت بهتر شد میری از دل خانوادتم درمیاری به امید خدا دوباره همه چی خوب میشه 

یکم صبر می‌خواد و سیاست 

نگران نباش پدرو مادر هیچوقت آدمو نفرین نمیکنن  ایشالا شوهرت لیاقتتو داشته باشه که به خاطرش از ...

قربون توخانم گل،خداازدهنت بشنوه،انشالله شوهرشمام سرش به سنگ بخوره وخودش برگرده پیشت واگه لیاقتتو نداره ووچندسال دیگه هم میخوادآزارت بده خدا به دلت صبربده گلم، غصه نخور

قربون توخانم گل،خداازدهنت بشنوه،انشالله شوهرشمام سرش به سنگ بخوره وخودش برگرده پیشت واگه لیاقتتو ندا ...

😥 خیلی دلم گرفته بخدا با اینکه اذیتم کرده اما بازم دلتنگشم 

😥 خیلی دلم گرفته بخدا با اینکه اذیتم کرده اما بازم دلتنگشم 

اره عزیزم درکت میکنم،حتی واسه دعواهاهم دلتنگ میشی ولی میگذره قول میدم