2789
عنوان

چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 51 پست

الهی بمیرم برات😭😭😭😭

من خودم اینقده غصشونو میخورم دیگه چیزی بهم نمیگن

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
خیلی از سی سال پیش شروع شده سه ساله وحشتناک داره پیشرفت میکنه

عزیزم چجوری شروع شد و بخاطر چی هست علتش؟

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دکتر پدرم میگفت از اعصابه قسمتی از مغز که دستور انجام حرکات بدن رو میده در حال کوچیک شدنه

یعنی بخاطر استرس و اصطراب بوده؟

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝
الهي بگردم انشالله خدا شفاشون بده❤️

مرسی عزیزم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی سر هم میلرزه بخاطر چی هست؟

مشکل مغزی هستش مال پدر من در اثر سکته مغزی به وجود اومده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدایاااااا خودت به دادشون بررررررررررررس    

مرسی بانو 

مشکل مغزی هستش مال پدر من در اثر سکته مغزی به وجود اومده

عزیزم سکته مغزی یه قسمت از مغز آسیب میبینه ولی خوب میشه امو پارکینسون عدم فعالیت مغز هست که کم کم بدتر میشه یه روز خوبن ۶ روز نمی تونن از جاشون بلند بشن بابام یه بار منو میشناسه یه بار نه.توهم و آلزابمر هم گرفته

خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا به پدرت سلامتی بده😢😢

مرسی عزیزم

انشاا... خدا شفای عاجل بهشون بده تا دلتون شاد شه.

مرسی ما فقط میگیم‌خدا ازش راضی بشه کمتر عذاب بکشه یعنی اینقدر که سخته براش 

رفتم حرم حتما واسشون دعامیکنم انشاالله خدا شفاش بده😔

مرسی بانو جان

الهی بمیرم برات😭😭😭😭 من خودم اینقده غصشونو میخورم دیگه چیزی بهم نمیگن

منم نمی‌دونستم اوضاعش اینقدر بد شده بعد دوماه رفتم ...

دکتر پدرم میگفت از اعصابه قسمتی از مغز که دستور انجام حرکات بدن رو میده در حال کوچیک شدنه

بله دقیقا و یک سری عوامل باعث ایجادش میشن