2777
2789
عنوان

درمان بیماری ها با قهوه گانودرما

7475 بازدید | 48 پست

خانوما و آقایون ، هرکی هر سوالی داره بپرسه راهنماییش میکنم 

قهوه گانودرما برای بیماری های مثل کبدچرب ، دیابت ، پسوریازیس ، ناراحتی های پوستی ، مشکلات معده و روده ، سندروم روده تحریک پذیر ، مشکلات قاعدگی و تا باروری و.... کاربرد درمان داره

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواد تشکیل دهنده اش چیه؟ 

انواع داره عزیزم 

سوپریم تشکیل شده از جنسینگ + کافئین + گانودرما 

موکا : شکلات + قهوه + گانودرما ، شکلاتش هم از کاکایو نیست از کوکوآ تشکیل شده ، کوکوآ شکلاتیه که کافئین نداره بخاطر همین اعتیاد آور نیست 

هات چاکلت : از کاکایو به اسم همون کوکوآ + گانودرما  

لاته : مزه نسکافه میده ، با شیر و خامه هست ، گانودرما به مقدار ۲گرم همشون دارن 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
استفاده بی حد از این محصولات چه زیانی داره اینم‌ بگید  دیابت نوع یک هم که ربطی به این چیزا ند ...

استفاده بیش از حد زیاد نداره عزیزم ، ما میایم به بیمار میدیم مصرف کنن یه چند روز مصرف نکنن تا بدن هم عادت نکنه هم یه شوک بهش وارد بشه تا به گانودرما عادت نکنه ،  

آها رو خود ساشه هم زده ۲گرم ، استفاده بیش از ۲ گرم رو پزشکا تأیید نمیکنن و ضرر داره ، ببینین برای هم دیابت نوع یک هم دو کاربرد داره چون گانودرما گیاهیه که به محض مصرف غلظت خون رو میاره پایین خون رو رقیق می‌کنه و سر راهش هرچی سموم و رسوب تو‌خون باشه رو از بین میبره ، بخاطر همین به نوع دیابت ربطی نداره

از نظر پزشکی که هنوز تایید نشده این همه فوایدش

چرا عزیزم خیلی پزشکا قبولش دارن مثل دکتر رامین افشاری بهترین تخصص اعصاب تاییدش کرده و برای بعضی بیماراش توصیش می‌کنه ، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت و انجمن حمایت از دیابت هم تاییدش کردن

استفاده بیش از حد زیاد نداره عزیزم ، ما میایم به بیمار میدیم مصرف کنن یه چند روز مصرف نکنن تا بدن هم ...

دیابت هم به رسوب ! خون ربطی نداره

اگه این تبلیغات رو کمی آگاهانه تر انجام بدید مردم بی اعتماد نمیشن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

برا عنبرنسارا رقیب پیدا کردین 😁

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
دیابت هم به رسوب ! خون ربطی نداره اگه این تبلیغات رو کمی آگاهانه تر انجام بدید مردم بی اعتماد نمیشن

ادامه داره عزیزم مگه گفتم دیابت به رسوب خون ربط داره ، گانودرما کلا به خون مربوط میشه ، بعد از اینکه سموم رو از بین برد تو مرحله بعد گانودرما به هر عضوی که درست کار نمیکنه متصل میشه و اونو ترمیم می‌کنه ، مثلا یکی پانکراسش خرابه به پانکراس متصل میشه ترمیمش می‌کنه ، یا کبد و کلیه و هر عضوی که درست کار نمیکنه ، دیابتیا هم انسولین رو براشون تنظیم میکنه

برا عنبرنسارا رقیب پیدا کردین 😁

از اون خیلیم بهتر تازه   عنبرنسا فقط برای عفونت کاربرد داره ، گانودرما برای هرچی فکرشو کنی مورد استفاده داره

ادامه داره عزیزم مگه گفتم دیابت به رسوب خون ربط داره ، گانودرما کلا به خون مربوط میشه ، بعد از اینکه ...

کاش کمی توجه میکردید که صحبت از جان انسان هست

نه تنظیم موتور یه ماشین

بنده ۳۵ ساله که دیابت نوع یک دارم 

و آنقدر آدم‌هایی دیدم که با همین نسخه ها کبد شون رو هم دچار آسیب کردن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

کاش کمی توجه میکردید که صحبت از جان انسان هست نه تنظیم موتور یه ماشین بنده ۳۵ ساله که دیابت نوع یک ...

با گانودرما آسیب دیدن؟ گانودرما برای دیابت خیلی خوب جواب میده ، انجمن حمایت از دیابت تاییدش کرده و روش نشان سیب سلامت و سازمان غذا و دارو و نشان انجمن حمایت دیابتیا داره

وقتی انسولین خون تنظیم بشه دیابت آدما هم درمان میشه ، به کبد هم اصلا آسیب نمیرسونه ، گانودرما اصلا اصلا به هیچ عنوان ضرر نداره ، به هیچ جا اسیب نمیرسونه ، گانودرما خیلی خیلییییییی خاصیت داره سند و مدرک علمی داره 

بنظرم شما یه نتورکی هستید محصولات نتورک هم ملومه چیه😑

نه هر نتورکی عزیزم ، ما محصولات سلامت محور فقط داریم