2777
2789
عنوان

درمان بیماری ها با قهوه گانودرما

| مشاهده متن کامل بحث + 7476 بازدید | 48 پست
با گانودرما آسیب دیدن؟ گانودرما برای دیابت خیلی خوب جواب میده ، انجمن حمایت از دیابت تاییدش کرده و ر ...

حالا شما توی هر جمله صد بار بگید گانودرما خیلی خوبه

https://gabric.ir/sci-news/ganoderma-2/

That's how it goes, Everybody knows

حالا شما توی هر جمله صد بار بگید گانودرما خیلی خوبه https://gabric.ir/sci-news/ganoderma-2/

منبع شما یه سایت که معلوم نیست تا چه حد معتبره ، گانودرما که تجویز نمیکنن فقط پزشکا توصیش میکنن ، گانودرما یه مکمل هست نه دارو ، چرا از یکی که گانودرما برای دیابت استفاده کرده و نتیجه گرفته نمیرید تحقیق کنین

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منبع شما یه سایت که معلوم نیست تا چه حد معتبره ، گانودرما که تجویز نمیکنن فقط پزشکا توصیش میکنن ، گا ...

اگر شما سایت گابریک رو نمیشناسید پس حرفی نمی مونه 

گاربریک انجمن اطلاع رسانی دیابت ایران هست 

کاش کمی توجه میکردید که صحبت از جان انسان هست نه تنظیم موتور یه ماشین بنده ۳۵ ساله که دیابت نوع یک ...

سلام عزیزم

خواهر من از 10 سالگی دیابت نوع یک داره

الان 4 ساله

نمیدونی که چه قدر من غصه میخورمممم

شما عوارضی نداری؟؟؟؟

قنداتون تنظیمه؟

خواهر من رنج بین 130 تا 200 صبحا

خیلیییی بره بالا حدودای 250 پایینم 50

روزی 7/8 با تست میکنیم

به نظرتون خوبه رنجش؟

A1C هم تا الان همیشه زیر 7 هست

کل روز رنج قندش همونه که گفتم

مدرسه میره صبحا کمتر میزنه واسه همین میره بالا

عصرا و. شبا معمولا 120 140 اینجوراس

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
ادامه داره عزیزم مگه گفتم دیابت به رسوب خون ربط داره ، گانودرما کلا به خون مربوط میشه ، بعد از اینکه ...

عزیزم من مشکل رفلاکس معده و بعضی اوقات ورم معده دارم . اگه بخوام نسکافه یا قهوه بخورم باید حتما صبح قرص معده مثل رانیتدین بخورم وگرنه معده و روده ام می ریزه به هم . یه سوال داشتم برای خوردن قهوه گانودرما هم قبلش باید قرص معده بخورم ؟

با خدا باش و پادشاهی کن
اگر شما سایت گابریک رو نمیشناسید پس حرفی نمی مونه  گاربریک انجمن اطلاع رسانی دیابت ایران هست&n ...

چرا اتفاقا دیدم ، بیخیال شما دوس ندارین اطلاعاتتون رو درباره گانودرما بالا ببرین ، دوس دارین فقط حرف خودتون رو که نمیشه و به درد نمیخوره رو به کرسی بنشونین ، اگه میخواستین اطلاعاتتون بالا بره تحقیقات بیشترو می‌دیدین حتما 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
سلام عزیزم خواهر من از 10 سالگی دیابت نوع یک داره الان 4 ساله نمیدونی که چه قدر من غصه میخورمممم ...

سلام

چه سن خوبی گرفته

خودش میتونه کنترل کنه

ای وان سی رو خیلی عالی نگه داشته اید افرین

من حواسم همیشه به پوست و‌کبد و‌چشم و کلیه هست

به هر حال داریم انسولین از بیرون بدن میگیریم و باید حواسمون باشه

قنداش خوبه

من دیگه حدودی میتونم بدون تست بفهمم قندم چنده

استارتر جان بازاریابهای شرکت شما چرا وقتی میچسبن ول نمیکنن پنج شش نفری اینقدر اومدن محل کارم اعصاب واسم نزاشتن آخر با دعوا فرستادمشون برن بازم اومدن الان یه چند هفته هست نیومدن دیگه امیدوارم دیگه نیان خستم کردن

چرا اتفاقا دیدم ، بیخیال شما دوس ندارین اطلاعاتتون رو درباره گانودرما بالا ببرین ، دوس دارین فقط حرف ...

نه راستش من میلی به شناخت این کشف عظیم که فقط توی عطاری ها هست ندارم

من میل دارم سالم باشم و ریسک نکنم

شما داری تبلیغ میکنی ولی من دارم در رابطه با بدن خودم و سلامت جان خودم حرف میزنم

کاملا مشخصه کدوم حساسیت بیشتری داریم

عزیزم من مشکل رفلاکس معده و بعضی اوقات ورم معده دارم . اگه بخوام نسکافه یا قهوه بخورم باید حتما صبح ...

ببینین قهوه گانودرما یه مکمل درمانی هست که بعد یه مدت تمام مشکلات بیمار از بین میبره درکنار داروهایی که بیمارا مصرف میکنن، میتونین قرص رو مصرف کنین ، یه ساعت فاصله بدین بعد قهوه گانودرما رو مصرف کنین ، قرص رو چه موقعایی مصرف میکنین؟

سلام چه سن خوبی گرفته خودش میتونه کنترل کنه ای وان سی رو خیلی عالی نگه داشته اید افرین من حواسم ...

شما تا الان هیچ عوارضی نداشتین؟

خواهرم از همین الان نگران سکته هست...

هریچی باهاش صحبت میکنیم انگا نه انگار

انسولین لانتوس و نورپید میزنه شما هم همینو میزنین؟

مدام ازمایشات دوره ای رو انجام میدیم

نمیدونم واقعا هرکاری از دستمون براومده کردیم

فقط از خدا میخوام یه روز بیدار شم ببینم اخبار میگه دیابتیا بیان یه امپول بزنن و تمااااام 

واسه همیشهههههه مشکلشو.ن حل شه  

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
استارتر جان بازاریابهای شرکت شما چرا وقتی میچسبن ول نمیکنن پنج شش نفری اینقدر اومدن محل کارم اعصاب و ...

ببخشید هیشکی بدون هماهنگی قبلی هیچ جایی نمیره

نه راستش من میلی به شناخت این کشف عظیم که فقط توی عطاری ها هست ندارم من میل دارم سالم باشم و ریسک ن ...

باشه شما درست میگی حرف شما فقط درست و بقیه اشتباه میکنن

شما تا الان هیچ عوارضی نداشتین؟ خواهرم از همین الان نگران سکته هست... هریچی باهاش صحبت میکنیم انگا ...

اخبار اومده اعلام کرده عزیزم گانودرما رو ;)

شما تا الان هیچ عوارضی نداشتین؟ خواهرم از همین الان نگران سکته هست... هریچی باهاش صحبت میکنیم انگا ...

لنتوس و نوورپید عالی هستند

چرا نگران سکته

دیابتیک ها سکته نمیکنن

بهش بگو چون برخلاف بقیه همیشه مراقب سلامتی اش هست اتفاقا عمر بهتری خواهد داشت

انجمن گابریک عضو بشه

ببینه چقدر دیابتیک بالنده داریم

من وضعم فرق داره

۳۵ سال قبل من یه بچه ۳ ساله بودم 

جنگ بود 

علم انقده پیشرفت نکرده بود