2821
2789
عنوان

جدایی یا زندگی؟

229 بازدید | 24 پست

دوستان من سه ساله که نامزدم و با خواست خودم نامزد شدم ولی به علت این ک سنم کم بوده حس میکنم  اشتباه کردم حالا چقد رو خونوادم وایستادم ب کنار ولی نامزدم سه ساله نه کار داره ن پول داره ن خونه داره هیچی خونوادشم شش نمیمونن و از همه بدتر متاسفانه دروغم میگه و من این موردو اصلا نمیتونم هضم کنم یک سالم هست ک به خاطر دروغش قهرم و حرف نمیزنیم تو این یک سال یک بار نشده خانوادش بیان و بگن چ دردته خودشم گهگداری پیام میده فقط و میگ تو منو بازی دادی و اینا همه تقصیرارم میندازه گردن من خیلی اشفتم دلم ازش شکسته اصن دیگ ب ادامه زندگی باهاش فک نمیکنم نمیدونم دیگ چی درسته چی غلط کمکم کنید لطفا خیلی خستم...

جدایی

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگ سه سالم نامزدی میشه 

خانواده  شما چرا این مدت رو قبول کردن ؟

دروغ خیلی بده شاید نتونی باهاش کنار بیای

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
2824
2823
2791
2779
2792