2777
2789
عنوان

جدایی یا زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورت از نامزدی عقده یعنی عقدی و یکساله قهری هیچ عکس العملی نشون ندادن اگه اینطوره که فکر نکنم ازدواج کردنتون بصااحت باشه اگرم عقد نیستی با این شرایطی که نامزدت داره بدردت نمیخوره بی دردسر نامزدیو بهم بزن

واقعا به چیش میخوای دل خوش کنی مطمئنا دوست هم نداره ک تونسته 1سال قهر بمونه

یه ماه قهر بودیم ک پیام داد خواهش و التماس ولی من نمیتونم ببخشمش واقعا دلم ازش شکسته الانم فقط ب این امید دل خوش کرده ک من طلاقت نمیدم 

واقعا هنوز مرددی که بازد چی کار کنی ؟

دلم میخاد با عقلم برم جلو اگ ب دلم باش ک مرددم عقلم میگ جداشم ولی خانوادم کاری نمیکنن فعلا امید دارن نمیدونم ب چی ولی صد درصد هیچ خونواده ای دوست نداره بچش طلاق بگیری چ برسه بچه ای ک مثل من باشه و با ندونم کاریش غرور خانوادشو بشکونه

دلم میخاد با عقلم برم جلو اگ ب دلم باش ک مرددم عقلم میگ جداشم ولی خانوادم کاری نمیکنن فعلا امید دارن ...

ببین الان جلوشو بگیری خیلیی راحت تره 

من خودم تجربه دارم بهت میگم 

میخوای مشاوره هم برو 

ولی اصلا نترس از جدایی تو این پایه بهتره که جدا بشی 

ازدواج تو لین دوره زمونه هم با عشق و عاشقی خالی فایده نداره 

پس فردا دوس داشتن تو براتون آب و نون میشه 

اونم که ببخشید از همین اول مشخصه که زیاد دوست نداره خانوادشم که اصلا به هیچ جاشون حساب نکردن این قهره یک ساله رو 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
مگ سه سالم نامزدی میشه  خانواده  شما چرا این مدت رو قبول کردن ؟ دروغ خیلی بده شاید نتونی ...

عزیزم ما عقدیم ولی طرف ما ب عقدم میگن نامزدی چون  کاملا همون شرایط نامزدی رو داریم بعدم اینا وقتی اومدن خواستگاریم دم از شغل پسرشون میزدن ولی الان سه سال هیچی ب هیچی خانوادمم نزاشتن عروسی کنیم چون کار نداشت رفته رفته متوجه شدم ک دیگ نمیخام باهاش زندگی کنم چون از بس دروغ گفته بود بعد گفته بود نمیخواستم ناراحتت کنم برا همون گفتم حالم بهم میخورد از شخصیتش