2789

چندوقته اقدام کردین و چندسالتونه؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من شدم گفت مشکلی نداری لوله هات نرماله گرفتگی خیلی کمی داشت رفع شد

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ده ماه بعد حامله شدم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من شدم گفت مشکلی نداری لوله هات نرماله گرفتگی خیلی کمی داشت رفع شد

درد داره عکس رنگی؟؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
درد داره عکس رنگی؟؟

آره رفتی حتما بیهوشی بگو بزنن. مال من نه بیحسی نه بیهوشی  نمیدونستم بیهوشی هم هست .خیلی درد داشت .قبلش شیافت  گزاشتم و مسکن خوردم 

به نظر من اگه عکس رنگی اخرین مرحله برو یعنی اگه نازایی داشتی و همه راههارو رفته بودی برو چون یکم سخته

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

من تنبلی دارم‌ گفتم بذار سونومو ببرم نشون ی دکتر دیگ بدم نظرشو بپرسم خیلی فولیم کوچیکه گفت ی قرص میدم بااین نشی باید بری ناباروری درصورتی ک هنوز یکیال نشده ک اقدام کردم همش ۵ ماهه.دکتر خودم گفت ن عجله نکن میشی 

آره رفتی حتما بیهوشی بگو بزنن. مال من نه بیحسی نه بیهوشی  نمیدونستم بیهوشی هم هست .خیلی درد داش ...

بی حسی یا بیهوشی کامل؟؟؟😥

بی حسی یا بیهوشی کامل؟؟؟😥

میگم برای من هیچ کدوم نبود. ولی اینجا از بچه ها شنیدم که بیهوش میکنن بعضی جاها بعد عکس رنگی میگیرن خیلی اینجوری بهتره من خیلی هم ترسیدم .

من همون ماه که عکس انداختم اقدام نکردم چون دکتر میگه  اشعه ایکس روی تخمک اون ماه اثر گذاشته اگرم فرد باردار بشه ۳ ماهگی سقط میشه

ماه بعد عکس رنگی اقدام کردم  باردار شدم.

😋خداروشکر ⚘

ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...