2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به سلامتی خانومی 

سلامت باشی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من تنبلی دارم‌ گفتم بذار سونومو ببرم نشون ی دکتر دیگ بدم نظرشو بپرسم خیلی فولیم کوچیکه گفت ی قرص مید ...

من دکتر اولیم گفت تا یه سال نرماله الان چون هزینش زیاد بود دکترم و عوض کردم ایشون هم میگن نرماله چون فعلا 5 ،6 ماهه اقدامم 

منم 4ماهه از عکس رنگی م میگذره هنوز باردار نشدم....فک میکردم ماه اول بعد عکس باردار میشم

ان شاءالله میشی نگران نباش 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم 4ماهه از عکس رنگی م میگذره هنوز باردار نشدم....فک میکردم ماه اول بعد عکس باردار میشم

بستگی به تخمک گذاری و وضعیت اسپرم هم داره

کم کاری تیرویید اگه دارید دکتر بهتون قرص میده

کمبود ویتامین د۳ هم مانع بارداری میشه

یدونه قرص ۵۰۰۰۰ برای یک ماه کافیه

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

بستگی به تخمک گذاری و وضعیت اسپرم هم داره کم کاری تیرویید اگه دارید دکتر بهتون قرص میده کمبو ...

فولیکول هام خوبه هر ماه دو سه تا 20به بالا دارم ..همسرم کم تحرکی داره 

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
ممنون عزیزم طاقتم کمه و 29سالمه . .احتمالا این ماه iui انجام بدم ...

سنت بالا نیس که .من ختم قرآن شروع کردم به دومی نرسید باردار شدم .واقعا از دارو و درمان بریده بودم فقط به خودش متوصل شدم 

سنت بالا نیس که .من ختم قرآن شروع کردم به دومی نرسید باردار شدم .واقعا از دارو و درمان بریده بودم فق ...

مرسی بابت قوت قلبت ..دعا کنید منم باردار بشم همسرم عاشق بچه س .....

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم