2777
2789
چقد سختی کشیدی عزیزم....نمیدونم والا هرچی خدا بخاد دیگ تالحظه اخر واقعا هیچی معلوم نیس

من دوشب آخرهرشب یه لیوان غلیظ گل گاو زبان دم کردم خوردم فکر کنم واسه اون کیسه آبم پاره شد،هرچند زایمان راحتی داشتم به خاطر اینکه سیر طبیعی خودشو طی کردپیاده روی هم روزی دو ساعت میرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ب سلامتی زایمان کنی منم میترسیدم از روزی ک فهمیدم باردارم ترس زایمان افتاد ب جونم من زایما ...

عزیزم همه میگن بخیه و اصلا متوجه نشدن...شما بخیه هم درد داشتی؟؟☹☹خدا به دادم برسه تشکر عزیزم که وقتتو گذاشتی 

عزیزم همه میگن بخیه و اصلا متوجه نشدن...شما بخیه هم درد داشتی؟؟☹☹خدا به دادم برسه تشکر عزیزم که وقتت ...

من اصلا نفهمیدم چجوری بخیه زدن

از بس خوشحال بودم بچم دنیا اومده

⚘خدایا شکرت❣
عزیزم شما بچه دومتون روباردارهستید؟جای بخیه هاتون نمونده؟واینکه مثل قبل زایمان شدید؟

عزیزم من دوبار زایمان طبیعی کردم

بار اول 5 تا خوردم که جاش مشخص نیس 

بچه اولم زایمانم وحشتناک سخت بود چون هم بزرگ بود سرش هم اینکه لگنم تنگ بود.

بچه ی دومم رو راحت زایمان کردم

الانم گل پسرم خداخواسته تو دلمه😍

اینم می خوام طبیعی بیارم

⚘خدایا شکرت❣
عزیزم من دوبار زایمان طبیعی کردم بار اول 5 تا خوردم که جاش مشخص نیس  بچه اولم زایمانم وحشتناک ...

ان شالله که به سلامتی زایمان کنید،منم جثه ریزی دارم لاغرم ولی سر پسرم اصلا برش نزدن چهارپنج تا بخیه خوردم که جاش مشخص نیست زایمان راحتی داشتم،وزنش هم سه وپانصد بود ولی ازنظرسیستم بدنی انگار زایمان نکردم مثل قبلم،حالا میخوام واسه دومی اقدام کنم می ترسم این دفعه مثل قبل نشه چون اطرافیان هرکسی رو دیدم تازه زایمان کرده میگن خیلی بخیه خوردن وببخشدتو رابطه مثل قبل نیستن وپشیمونن از زایمان طبیعی

ان شالله که به سلامتی زایمان کنید،منم جثه ریزی دارم لاغرم ولی سر پسرم اصلا برش نزدن چهارپنج تا بخیه ...

مرسی عزیزم

منم مثل تو جثه ام ریزه و کلا تو این بارداریم تا حالا همش 13 کیلو اضافه کردم

من که دوتا رو طبیعی اوردم ادم بعدش به حالت اول بر میگرده بدنش

من که راضیم از زایمان طبییعی

⚘خدایا شکرت❣