2777
2789
اره تقریبا تکمیل......از روند زایمان بگین؟؟؟

والا من که ۴۱هفتم پرشد هیچ دردی نداشتم دوبار آمپول فشار زدن بهم از ۶صب دردام کم کم شروع شد تا ساعت ۱۰صب فول شدم درد زیادی کشیدم تا ۲/۵بچم نیومد آخرم مدفوع کرد سز اورژانسی شدم

تو زندگیت مثل شیشه باش هر کی شکستت جرش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زایمان طبیعیا لطفا به من جواب بدید برش خوردید یا نه؟؟؟؟واسه من برش نزدن کلا از روند زایمانمم راضی بودم زودم خوب شدم همون مثل قبل زایمان موندم حالا میترسم دومی رو بیارم همه چی بهم بخوره وعمل زیبایی لازم بشم

والا من که ۴۱هفتم پرشد هیچ دردی نداشتم دوبار آمپول فشار زدن بهم از ۶صب دردام کم کم شروع شد تا ساعت ۱ ...

ماما بهم گفته هفته ۳۸ کامل شد نیومد معاینه میکنه تحریک شه همون شب دیگ دردم میگیره

ماما بهم گفته هفته ۳۸ کامل شد نیومد معاینه میکنه تحریک شه همون شب دیگ دردم میگیره

نه بابابه این چیزا نیست من از هفته ۳۸ چندباره معاینه کردن خبری نشد آخرش۴۱هفته کیسه آبم پاره شد

انشالله ب سلامتی زایمان کنی

منم میترسیدم از روزی ک فهمیدم باردارم ترس زایمان افتاد ب جونم

من زایمانم سخت بود لحظه ای ک ب ده سانت رسیدمو بردنم اتاق زایمان بعد دو دفه زور زدن ک من زور میزدم پرستارا هم هرچی زور داشتن افتادن رو شکمم انقد دستمو محکم گرفته بودم سرم از دستم دراومده بود از حال رفتم یکی زد تو صورتم گف بچت داره خفه میشه زور بزن صدای دسته های عزاداری اومد تو گوشم یه یا ابوالفضل گفتم بچم دنیا اومد گذاشتم رو شکمم ولی نفس نداشت سریع برداشت شرو کرد زدن رو سینش پشتش منم تاجایی که تا داشتم گریه میکردم ک خدا منو بکش ولی نفس بچمو برگردون صدای گریه اش بعد چند دقیقه اومد بردنش بستری کردن نفس نداشت اکسیژن و حالا بماند چون روز بستری بود و منم تنها بودم و.....

ولی بعد دنیا اومدن بچه هیییییییچ دردی نداشتم هییییچ دردی بچمو ک بردن اومد بخیه بزنه تا جایی ک یادمه همه میگفتن ۵الی۷الی۹بخیه خوردیم من نزدیک ۲۰تا خوردم بچم ک دنیا اومد یکی دیگ زایمانی شد منو ول کرد رفت اونجا منم نیم ساعت باز بودم موقع ای هم ک اومد بیحسی زد ولی بی‌حس نشدم تمام درد زایمان یه طرف اون لحظه بخیه یه طرف ولی داستان های زایمانو بخون یکم از استرست کم می‌کنه من خوندم واقعا تاثیر داشت

بچه هام راس میگن تا میتونی الان بخواب بعدش نمیتونی حالا خداروشکر من بچم ساکته فقط برا شیر بیدار میشد و وختایی ک نفخ داره یکم گریه می‌کنه

بخواب ک انرژی داشته باشی

تو تاپیکام زایمانمو تعریف کردم خواستی برو بخون

الان۵۰روزه زایمان کردم 

اسم بچمم ابوالفضل گذاشتم خیلی دوست داشتم این اسمو ولی شوهرم اسم عربی دوس نداشت پسرمم دقیقا ساعت ۱۱:۴۵دقیقه شب ب دنیا اومد ینی روز تاسوعا شب عاشورا

خدایا هرکی نداره بهش بده طعم مادر شدنو بچشه

تازه من ماه آخر بارداریم۵۶کیلو شدم 

بچم ۲۷۰۰وزنش بود ۵۴ قدش

نترس انشالله خدا کمکمت می‌کنه فقط پیاده روی زیاد داشته باش

خدایا🙌دلم مرحمی میخواهد از جنس خودت...زندگی مو سپردم دست خودت...
والا من که ۴۱هفتم پرشد هیچ دردی نداشتم دوبار آمپول فشار زدن بهم از ۶صب دردام کم کم شروع شد تا ساعت ۱ ...

مکه میشه؟؟۱۰ فول شدی و ....ماما یادکتری ک بالاسرتون بوده ظاهره چیزی بلد نبوده

نه بابابه این چیزا نیست من از هفته ۳۸ چندباره معاینه کردن خبری نشد آخرش۴۱هفته کیسه آبم پاره شد

چقد سختی کشیدی عزیزم....نمیدونم والا هرچی خدا بخاد دیگ تالحظه اخر واقعا هیچی معلوم نیس

زایمان که چیزی نیست دعا کن بچت آروم باشه و هی گریه نکنه زایمان همش چند ساعته ولی امان از بیخوابی

بیخوابی ادمو دیوونه میکنه

دختره منک دیشب تا ساعت شیش صبح بیدار بود و گریه میکرد 

پنج ساعت راش بردم دیگ ن کمر مونده بود برام ن اعصاب😑

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
خانما امروز فرداست که زایمان دارم....تاالان که قرار طبیعی باشم....اونایی ک تحربه دارین یه چی بگین؟؟؟ ...

چند هفته ای؟

من 38 هفتمه ولی بهداشت میگه 39 هفته ای  تا 4 روزم زایمان نکردی باید بری بیمارستان😐

منم طبیعیم

می خوام زودتر دردتم شروع شن

⚘خدایا شکرت❣