2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی بوده تو هفته های ۱۲، ۱۳ عفونت ادراری داشته باشه و دکتر بهش دارو داده و درمان شده؟؟

من سر پسر اولم داشتم

دارو استفاده کردم خوب شد 

نگران نباش

الانم تا میتونی شورت نپوش  و زود زود شلواراتو عوض کن،دکترم گفت خیلی تاثیر داره من سر این کوچولوم امتحان کردم خدارو شکر عفونت نگرفتم

دوستتون دارم 💕

اگه وقت خواب یه بالش بزاری بین زانوهات دیگه دردت کمتر میشه البته زود زود باید پهلو به پهلو بشی

اگه نذارم که نفس نمیتونم بکشم تنبلیم میشه شبا به یک طرف میخوابم تا صبح

خدا جونم ممنون واسه همه چی‌...
من تو خواب سخت نفس میکشم باید چند بار وسط خواب بیدار شم....درد پهلو الان تو این سن بارداری به خاطر ف ...

نه من مشکل نفس خداروشکر ندارم زیاد.فقط اواسط بارداری به خاطر مریضیم داشتم که بعد برطرف شد.ولی خیلیا رو میشناسم مثل شما اخرای بارداری نفس کم میارن و اذیت میشن.

من با اینکه درد شکم و پهلو اذیتم میکنه و نمیتونم درست بخابم همش میگم بعدا خاطره میشه.میارزه واقع😄😊فداش هم میشم بزنه بکوبه  اصن

الهی خدا کمکمون کنه.دعا کنید برام زایمان راحتی داشته باشم🙏🙏

بعضی ها سعی میکنن مایعات زیاد بخورن و تند تند دستشویی برن  بدون دارو خوب میشن

منم همین کارو میکنم، فردا قراره جواب آزمایش ادرارمو بگیرم، خدا کنه عفونت نداشته باشم

خدایا شکرت....❤❤
نه من مشکل نفس خداروشکر ندارم زیاد.فقط اواسط بارداری به خاطر مریضیم داشتم که بعد برطرف شد.ولی خیلیا ...

انشالله  که به سلامتی زایمان کنید ...معلومه شیطونه😍😍😍

الهم صل علی محمد و ال محمد
انشالله  که به سلامتی زایمان کنید ...معلومه شیطونه😍😍😍

خِیـلـــــــــی تکوناش زیاده و دردآور.مخصوصا پاهاش رو میزنه تو پهلوی راست داغون شدم.دردام وقتایی که دراز میکشم یا میخام بخابم زیاده پهلوهام و دل و کمرم.هیچجورم آروم نمیشه.

ماه اخرم که طلسمه روزا تمومی نداره😖😖