2777
2789
عنوان

چشم چرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 91 پست
تازه قتی توبه میکنی و تغییر میکنی امتحانا و حملات شیطان شروع میشه من خیلی سخت و با کمک خدا و با کمتر ...

اره واقعا. ادم همش وسوسه میشه. فعلا خودم تو این زمینه سر بلندم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

چگونه می توانیم انتظار داشته باشیم مردان محترمانه رفتار کنند در حالی که تعداد زیادی از زنان دائماً پیام می فرستند که لازم نیست اینگونه باشند؟! (فمینیسم در امریکا، ص۳۳)

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اندیشمند فرزانه استاد مطهری در مورد شخصیت زنان اینگونه می نویسد :

« مرد ، بسیاری از هنر نمایی ها و شجاعت ها و دلاوری ها و نبوغ ها و شخصیت های خود را مدیون زن و خود داری های  ظریفانه زن، مدیون حیا و عفاف زن می داند. زن همیشه مرد را ساخته و مرد اجتماع را، آنگاه که حیا و عفاف و خودداری زن از میان برود و زن بخواهد در نقش زن ظاهر شود، اول به زن مهر باطله می خورد و بعد مرد مردانگی خود را فراموش می کند و سپس اجتماع منهدم می گردد.»

دیدی بعضی از مردا چه با حیان. اصلا نگاه نمیکنن انگار. خیلی کمن. ولی خوب هستن. بیشتر هم اونایی که با ...

خیلی کمن. خیلی. انگار یار واقعی امام زمانن.

اما همین همسر شما هم امکان داره یار امام زمان باشه و ولی خدا. پس دلشو نشکن. فقط بهش بگو که ناراحتی. یه نظر خدا میتونه یه آدمو به یه فرشته تبدیل کنه

وقتی بی حجاب می شوید احساس می کنید اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده اید، با قدرت بیشتری در بین مردم حاضر می شوید و گاهی احساس می کنید که با تسلط بیشتری می توانید در بین جمعیتی صحبت کنید. شاید حتی تصمیم بگیرید در آینده یک سخنران اجتماعی بشوید.

واقعیت این است که درون شما تغییری نکرده است بلکه فقط ظاهر شماست که تغییر کرده است. شما با زدن یک ماسک دروغین توانسته اید ضعف شخصیتی خود را پنهان کنید و از این پس می بینید که به خاطر رنگ ولعاب ظاهرتان است که مرود تحسین قرار می گیرید و نه باطن وتوانمندی هایتان.

اینارو هم که خوندم حالم بهتر شد. مرسی بچه ها

خیلی کمن. خیلی. انگار یار واقعی امام زمانن. اما همین همسر شما هم امکان داره یار امام زمان باشه و ول ...

بله. فعلا چاره ای ندارم جز صبر

خودمم اینطوری فک میکنم شاید منم دارم تقاص پس میدم. 

منم یه  زمانی بی حجاب بودم خودمم قیافم و اندامم خیلی جذب میکنه آرایشم میکردم میرفتم بیرون هیچوقت یادم نمیره یه بار پارک رفته بودیم منم حسابی به خودم رسیده بودم یه مدی داشت روبه روم میکمد یهو دیدم خانومش یکم عقبتر بود سریع اومد جلو نگاه شوهرش کرد دید داره نگام میکنه با نفرت نگام کرد من خیلی ناراحت شدم قصدم  جلب تکجه نبود فقط میخواستم خوشتیپ باشم ولی با خودم گفتم به من چه اخه خب مرد نگاه نکنه هیز من کاری نکردم که...

ولی خدارو شکر یک سال بعد طی اتفاقاتی باحجاب شدم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
بیشتر مردا فقط از روی کنجکاوی و اینکه چهره های ک تا بحال ندیدن براشون جالبه و دوس دارن تماشا کنن ن ا ...

اره شما درست میگین خودمم اینارو میدونم بعضی وقتا عین امروز دیگه نتونستم طاقت بیارم حسودیم میشه

منم یه  زمانی بی حجاب بودم خودمم قیافم و اندامم خیلی جذب میکنه آرایشم میکردم میرفتم بیرون هیچوق ...

خب حالا خدارو شکر الان دیگه باحجابی😉

کم کم برات عادی میشه..من شوهره دوستم خیلی چشم چرون بود  یعنی دوستم یه سره حرص میخورد جون دوستم ...

این که چارش نیس

اره واقعا. ادم همش وسوسه میشه. فعلا خودم تو این زمینه سر بلندم

اگه فقط تو خیابونیاا نباشه چی و خیلی نزدیکتر هر روز جلو چشمت!

من با خیابون و اینا کنار اومده بودم یه حاری اومد برام زندگیم رو کن ف یکون کرد 3سال تمام زجر کشیدم خیلی سخت بود

فک کن همیشه خوشگل و خوشتیپ یه عالمه تعریف و تمجید ارت همجا بعد میزنی زیر همه چیو چادری میشی کلی ادعا و غرور هنوز برات برات بجا مونده اخههنوز از درون غرور داری ادعا داری...

یکی میاد نه قیافه داره نه هیکل فقط رنگ و وارنگ یه کیلو آرایش میکنه در حد عروس و موها شنیون و ویو  کرده هر روز میاد جلو شوهرت و رفتارایه جلف و تحریک امیز میره تو بعل شوهرش هی عزیزم گلم هشقم میگه بهش تو جمع توام تازه بچه دارشدی یه بچه ی سخت که دایما گریه میکنه تو این هاگیر واگیر متوجه مبشی شوهرت عوض شده کلی ایراد ازت میگیره تو جمع اونو میبینه ولت میکنه میره میشینه به هر و کر طرف باس ن نداره به زور استین کبمونو مبپوشه میچسبونه پایبن تنه زو بندازه بیرون یه چیزی بعد در عوض تو به ختطر برجستگیات هی گله گشاد و دو تیکه میپوشی تا معلوم نشه که دل شوهر اون خانون رو ببری...خیلی سخک بود خیلی از کوره در رفتم خیلی جلز و ولز کردم ولی خدارو شکر گذشت تونستم دووم بیارم و تو راه خودم باشم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
اگه فقط تو خیابونیاا نباشه چی و خیلی نزدیکتر هر روز جلو چشمت! من با خیابون و اینا کنار اومده بودم ی ...

چه شرایط سختی الان شوهرت خوبه؟ 

چه شرایط سختی الان شوهرت خوبه؟ 

تازه یادم رفت بگم تو یه ساختمونیم صداش موقع رابطشون هم میومد خونمون

خدارو شکر الان بچه دار شده کلا رفت و امدم نداریم خیلی کم در حد سالی یکی دوبار یجایم باهم و دیگه منم حساس نیستم زیاد شوهرمم تقریبا عادت کرد ولی بازم بی تاثیر نیست هم اون خاطرات تلخ هم اینکه گاهی خس میکنم شوهرم میبیندش عوض میشه. .