2777
2789

من من😍راجع به يه اكيپ دوست قديمى كه تو خونه ى بكيشون جمع ميشن برا يه بازى كه تو تئاتر اونو بازى ميكنن كه اسمش گرگ بازيه و قوانين خاصه خودشو داره و اما ساكن طبقه و بالاى اون خونه كه يه مر هست به بازى اضافه ميشه....

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
من من😍راجع به يه اكيپ دوست قديمى كه تو خونه ى بكيشون جمع ميشن برا يه بازى كه تو تئاتر اونو بازى ميك ...

عزیزم من نصفشو دیدم تو تلوزیون بقیشو ندیدم میشه بگی تهش چی میشه چرا یهو غیب میشن من درست و حسابی ندیدم ولی برام جالب بود میشه بگی؟ ممنون گلم

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نصفشو دیدم تو تلوزیون بقیشو ندیدم میشه بگی تهش چی میشه چرا یهو غیب میشن من درست و حسابی ندی ...

تا جايى كه يادمه طبقه بالايى قاتل بود و روانى،و باعث ميشه اين اكيپ كه صميمى نشون ميدادن شروع كنن به يه سرى اعتراف خيانت به هم و لو بدن همو و بازى از حالت فان دربياد يه نفرم كشته ميشه اينا يادمه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
تا جايى كه يادمه طبقه بالايى قاتل بود و روانى،و باعث ميشه اين اكيپ كه صميمى نشون ميدادن شروع كنن به ...

مرسی گلمممممم

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...