2821
2789
عنوان

ناهار

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😃😁😁😁😁😁😁😁😁چیکار کنم خو بچه گشنش میشه من ک اصلا گشنم نمیشه مدیونین فک کنین خودم شکموام😁😁😁

وای منم اینطورم همششش گشنمه حالت تهوعم اصلا نداشتم تو ان تی گفت احتمالا پسره احتمالش هس پسر باشهگلم؟

حتی کورده بمینه کوردستانیش ئه مینه 👑😏👑کوردستان یک پارچه کردیانه به چوار پارچه بیکن به هزار پارچه هر نادیم کوبانی
عزیزم شما بارداری اصللللِلللللا نباید کرفس یا خورشتش بخوری😯😯

چرا مگه کرفس چشه

حتی کورده بمینه کوردستانیش ئه مینه 👑😏👑کوردستان یک پارچه کردیانه به چوار پارچه بیکن به هزار پارچه هر نادیم کوبانی
عزیزم شما بارداری اصللللِلللللا نباید کرفس یا خورشتش بخوری😯😯

عزیزم جدی میگی من امروز بی بی چک زدم یه هاله سفید داشت نمیدونم مثبته یا نه ولی دیشب خورشت کرفس و خوردم صبح شله زرد خوردم 

دوستای گلم اگ دوست دارین بیاین داخل تاپیکام مامانای بهار99 باهم باشیم 

باچ  منم مامان بهار م😍😍😍😍

وای منم اینطورم همششش گشنمه حالت تهوعم اصلا نداشتم تو ان تی گفت احتمالا پسره احتمالش هس پسر باشهگلم؟

میدونی نهایت همه علائم رو صددرصدی سنو بهت نشون میده گاهی همه علائمت پسرونس سنو های اولیه هم احتمال پسر بودن بت میدن یهو سنو های بالاتر میگه دختره تو هر فرد علائم مشابه نیست من خودم از اول بارداریم حالت تهوع داشتم کل علائمم دختر بود ولی بچم پسر شد انشالله ک نی نی فقط و فقط سالم باشه بقیش هرچی صلاح دید خداست

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
عزیزم جدی میگی من امروز بی بی چک زدم یه هاله سفید داشت نمیدونم مثبته یا نه ولی دیشب خورشت کرفس و خور ...

کرفس فکرنکنم مشکلی باشه من که میخوردم ولی زعفران تاجایی که امکان داره نبایدبخوری خطرسقط داره .البته کمش نه زیادش وبه طورمداوم خطرناکه.جگرسیاهم شنیدم خوب نیست بخوری

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ