2821
2789
عنوان

ناهار

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 69 پست
عزیزم کرفس باعث سقط میشه.

دقیقا باهم بچمون میا ای جون نگفتن جنسیتشو؟

حتی کورده بمینه کوردستانیش ئه مینه 👑😏👑کوردستان یک پارچه کردیانه به چوار پارچه بیکن به هزار پارچه هر نادیم کوبانی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کرفس فکرنکنم مشکلی باشه من که میخوردم ولی زعفران تاجایی که امکان داره نبایدبخوری خطرسقط داره .البته ...

مرسی اجی از راهنماییت جیگر رو میدونم اصلا نمیخورم اگرم بخورم شاید دوتا دونه

میدونی نهایت همه علائم رو صددرصدی سنو بهت نشون میده گاهی همه علائمت پسرونس سنو های اولیه هم احتمال پ ...

وای خداکنه درست باشه شوهرم میخوره تو ذوقش من خودم فرقی نداره

حتی کورده بمینه کوردستانیش ئه مینه 👑😏👑کوردستان یک پارچه کردیانه به چوار پارچه بیکن به هزار پارچه هر نادیم کوبانی

ماهی پلو🤤

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

نه گلم مرغو بصورت عمودی از وسط دوتا میکنم توی آبلیمو وزردچوبه ونمک میخوابونم بعد توی ماهیتابه رژیمی که کفشو یه کم چرب کردم میذارم اول یه کم زیرشو زیاد میکنم نه خیلی بعد یه لیوان آبم میریزم حالتجوش اومد زیرشو خیلی کم میکنم تا خوب بپزه وابش کشیده شه البته نمکم موقعی می اریش تو تابه روش بپاش یه کم من وسطای پخت یه چندتا حلقه سیب زمینی هم میذارم خوشمزه میشه وقتی آبش کشیده شد بذار یه کم برشته شه بعد میکشم تو دیس باگوجه خیار شور وجعفری تزئین میکنم هم مجلسی هم خوشمزه بعد پلو هم درست میکنم با لبو وزعفرون رنگ درست میکنم وتزیین میکنم 

فدات عزیزم ن هنوز هفته بعد میرم واسه انتی.... گلم بیا داخل تاپیکم اونجا حرف بزنیم 😊😊

امدم اون تایپکت ک گفتی مامانای خرداد و اردیبهشت لایکم کن گمش نکنم

خورش گل کلم😋

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤