2777
2789
عنوان

کسی سیستین b6 استفاده کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 150537 بازدید | 47 پست
اصلا دکتر به من گفت دوتا ساعت ۱۰صبح دوتا هم عصر یعنی واقعا طرز استفاده فرق داره داروخانه ک به من گ ...

دورازجون چرا بمیری؟😕😒❤

مغز بادومم من و بابایی منتظریم زود بیا پیشمون❤😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناراحت نشیا خیلی دکترای پوست و مو سواد کافی ندارن.‌اول بیا برو ازمایشگاه بگو میخوام آزمایش ی۶ بدم بب ...

اره من ریزش ک ندارم 

دکتر داروخانه هم گفت روزی ۳تا اما دکترم گفت بنا به آزمایش باید ۴بخوری 

تازه بهم گفت خانم شما رژیم نگیر 

من ۴کیلو وزنم پایین تر حد طبیعیه ولی میترسم چاق شم بعدنا واسه همین هم همیشه رژیم دارم 

نون و برنج نمی خورم اگرم بخورم کم

الان البته میخوام ۱کیلو اضافه کنم واسه همین کلی نون خامه خوردم امروز😹😹

I'd walk straight through the bullet😏
❤❤❤😍😗خیلی دلم تنگید واسش سرما هم خورده شنیدم 😭😭😭❤❤❤❤

عزیزدلمممممم 😍😍😍😍 خدا برات حفظش کنه انشالله به زودی ببینیش

مغز بادومم من و بابایی منتظریم زود بیا پیشمون❤😍
عزیزدلمممممم 😍😍😍😍 خدا برات حفظش کنه انشالله به زودی ببینیش

😍😗😗😗❤❤❤❤مرسی عزیزم شمام آرزو میکنم به هرچی تو دلت هست برسی❤❤❤😗😗😗😗

I'd walk straight through the bullet😏
بالاخره هر قرصی عوارض خودشو داره

برای چاقی ام خوبه؟ اخه من اول ۶۳ کیلو بودم نسبت به قدم رو فرم نشون میدادم ولی الان شدم ۵۰ کیلو دنبال یه قرص خوبم که بتونم یکم فرم بگیرم

برای حال دلم دعا کنید😔😔

سیستین ب6 2 مدل داریم ایرانی و خارجی، الان که اصلا خارجیش نیست و فکر نکنم بتونید پیداش کنید به خاطر تحریم ها کلا شرکت واردکنندش دیگه نمی تونه بیاره،

ایرانیش هم که سیستن ب 6 رازک هم روی جعبش و هم اطلاعاتی که از  داروخونه گرفتم روزی 4 عدد باید مصرف کنید. نگران هم نباشید چون تو سایت داروخونه خوندم کلا هر 4 تا قرص که توی یک روز می خورید یک و نیم میلی گرم ب6 و 10 میلی گرم زینک به بدنتون می رسونه که کاملا بدن به این دوز نیاز داره. 

من از اینجا خوندم، اطلاعاتش کامل بود

https://mosbatesabz.com/product/razak-cystin-b6-zink-60-tabs/

چااااق شدی😦یاابرفض اشتهات زیاد شده بود ؟روزی چندتا؟چندوقت مصرف کردی

من بیشتر از ۶ دوره خوروم 

اوایل روزی ۳ تا خوردم رو اشتهام تاثیر نداشته یعنی چاق نشدم ریزش موهام بعد یک ماه متوقف شد رشد مو و ناخنم عالی شد

در کل نسبت به بقیه قرص عای مو این بیشتر رو من تاثیر داشت

برای چاقی ام خوبه؟ اخه من اول ۶۳ کیلو بودم نسبت به قدم رو فرم نشون میدادم ولی الان شدم ۵۰ کیلو دنبال ...

قرص مخمر ابجو بگیر 

اون فرم گرفتن نیاز به بدنسازی داره و کربوهیدرات

چااااق شدی😦یاابرفض اشتهات زیاد شده بود ؟روزی چندتا؟چندوقت مصرف کردی

وووای عالیه  اونایی ک خیلی لاغر و کم وزن هستن باید روزی ۴تا بخورن بعد ک وزنشون بهتر شد روزی دوتا 

➰پـس چـرا دائـمـاً يـكسـانـہ حـال دوران؟
دکتر داروخونم به من گف روزی چارتاعع مصرفش ولی من میترسم 2تا میخورم😐😂

عزیزم باید روزی ۴تا بخوری منم همین روش رو انجام دادم  عالی بود بعدش بهتر شدی روزی دوتا بخور 

➰پـس چـرا دائـمـاً يـكسـانـہ حـال دوران؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز