2777
2789
عنوان

کسی سیستین b6 استفاده کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 150562 بازدید | 47 پست
اخه چطور چاق شدی؟اشتهات زیادشده بود؟من همینطوریشم اضافه وزن دارم😢😨

والا دقیقا نمیدونم چه بلایی سرم اورد ولی تا به خودم اومدم دیدم خیلی چاق شدم حالا نمیدونم از سیستین بوده یا آمپول ویتامین دی. چون کمبود ویتامین دی داشتم چند تا اپول به قاصله یه هفته زدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا دقیقا نمیدونم چه بلایی سرم اورد ولی تا به خودم اومدم دیدم خیلی چاق شدم حالا نمیدونم از سیستین ب ...

حالا امتحان میکنم دیدم چاق شدم ولش میکنم مرسی عزیزدلم😍

مغز بادومم من و بابایی منتظریم زود بیا پیشمون❤😍

همچنان درحال استفاده نتیجه ام دیدم چون کلا موهام پر هست ولی رشدش خیلی آروم اما الان۴ماه موهام خیلی خوب رشد کرده اگر میذاشتم باید به ۹ماه می رسید شاید نصف همین مقدار رشد میکرد 

I'd walk straight through the bullet😏
روزی۴تا تاثیرش واسه سریع بلندتر شدن موی سر هست

😲نبابا بدن این همه ب ۶ احتیاج نداره. همون روزی یکی کافیه. تازه اگه علت ریزش مو کمبود ویتامین ب ۶ باشه رشد مو و ریزش رو درست میکنه وگرنه هیچ تاثیری ندارا

😲نبابا بدن این همه ب ۶ احتیاج نداره. همون روزی یکی کافیه. تازه اگه علت ریزش مو کمبود ویتامین ب ۶ با ...

والا دکتر واسه من تجویز کرد دکترمم متخصص پوست و مو 

تازه یکی گفت چاق شدم از خانما تو چت اما من چاق نشدم میخوامم ۱کیلو اضافه کنم هنوز اضافه نکردم 

همچنان درحال استفاده نتیجه ام دیدم چون کلا موهام پر هست ولی رشدش خیلی آروم اما الان۴ماه موهام خیلی خ ...

تجویز دکتره؟؟مال منم همینه بسته ای چند میگیری؟

والا دکتر واسه من تجویز کرد دکترمم متخصص پوست و مو  تازه یکی گفت چاق شدم از خانما تو چت اما من ...

دکتر داروخونم به من گف روزی چارتاعع مصرفش

ولی من میترسم 2تا میخورم😐😂

من بخاطر مسکل انعقادی که داشتم قبل بارداری تا دو ماه روزی یکی میخوردم ولی اصلا چاق نشدم!

فک نکنم تاثیری روی چاقی داشته باسه

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
من بخاطر مسکل انعقادی که داشتم قبل بارداری تا دو ماه روزی یکی میخوردم ولی اصلا چاق نشدم! فک نکنم تا ...

ناخونو موهاتون چی؟تاثیر داشت؟

والا دکتر واسه من تجویز کرد دکترمم متخصص پوست و مو  تازه یکی گفت چاق شدم از خانما تو چت اما من ...

ناراحت نشیا خیلی دکترای پوست و مو سواد کافی ندارن.‌اول بیا برو ازمایشگاه بگو میخوام آزمایش ی۶ بدم ببینم چقدر بدنم کم داره.‌شاید اصلا نیازی نباشه یدونه هم بخوری .‌ریزش مو علتهای مختلفی داره

تجویز دکتره؟؟مال منم همینه بسته ای چند میگیری؟

الان که خوابگاهم مامانم واسم ۸تا خشاب فرستاد

ولی خودم میگرفتم بسته ی کامل ۲۰۰و خورده ای میشد۱۲۰تایی

الان که خوابگاهم مامانم واسم ۸تا خشاب فرستاد ولی خودم میگرفتم بسته ی کامل ۲۰۰و خورده ای میشد۱۲۰تایی

یدونه ازاین مامانا لطفا:/

ناخونو موهاتون چی؟تاثیر داشت؟

دو ماه بعدش باردار شدم و تو بارداری اصلا ریزش مو نداشتم.حالا نمیدونم بخاطر قرص ها بود یا بارداری.

در عوض الانکه شیر میدم بی نهایت موهام میریزه شاید برم بگیرم بخورم دوباره.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
دکتر داروخونم به من گف روزی چارتاعع مصرفش ولی من میترسم 2تا میخورم😐😂

اصلا دکتر به من گفت دوتا ساعت ۱۰صبح دوتا هم عصر

یعنی واقعا طرز استفاده فرق داره

داروخانه ک به من گفت روزی ۳تا اگر معدت درد میکنه روزی دوتا 

بعد به دکتر گفتم گفت نه خانم بدن شما نسبت به آزمایش نیاز داره روزی ۴تا 

ولی تو نت ک خوندم بعد نهار فک کنم زده اما دکتر من گفت بعد عصرونه منم بیشتر به حرف دکتر هستم حالا۴ماه نمردم ممکن بعد اثر کنه بمیرم چون زیادی هرچیم خوب نیست اما من کلی آزمایش دادم و اینا گفتم موهام رشدش کم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز