2777
2789
عنوان

پدرشوهرم😒

603 بازدید | 22 پست

خانما شوهرم خیلی از پدرش حساب میبره وروحرفش حرف نمیزنه 

حالا اون پیش شوهرم یه چیزایی میگه که باعث میشه شوهرم بامن اختلاف داشته باشه 

من اگه به شوهرم بگم نزار توزندگیمون دخالت کنن یاچیزی باز شوهرم عصبی میشه که درمورد خانوادم حرف نزن یا اگه بشون بی احترامی کردی من میدونم وتو درحالی که من هیچ بی احترامی نکردم وحتی بیشتر ازخانوادم بشون احترام میزارم😔

به نظرتون با شوهرم چجور رفتار کنم چجور بیان کنم که بفهمه وسمت من باشه تا اونا؟؟!!!

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

تا وقتی پرش کنن نمیاد سمتت.مشخصه تو گوشش میخونن ولی اگه اوایل زندگیتونه عوض میشه بعد مدتی.الان مثلا تعصب داره

دوستم داشته باشی یا ازم متنفر باشی فرقی نمیکنه،من همچنان میدرخشم⚽😉💞⑦CR💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته ازدواج کردین

یه ماه دیگه عروسیمونه

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 
تا نرین سر خونه زندگیتون تاثیری نداره باید برین جدا بشه الان مثه بچه ننه هاست فعلا

بدبختیش اینجاس خونمون طبقه بالا خانوادشه 

بدبختیش اینجاس خونمون طبقه بالا خانوادشه 

اوه چ بد 

نقطه ضعفشو پیدا کن بکش سمت خودت حتی کوچیک ترین چیزا ببین از چ اخلاق مامان باباش بدش میاد اونو تو خوبشو انجام بده کمبود محبت نداره یا هرچیزی

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
اوه چ بد  نقطه ضعفشو پیدا کن بکش سمت خودت حتی کوچیک ترین چیزا ببین از چ اخلاق مامان باباش بدش ...

مثلا چطور  

یه ماه دیگه عروسیمونه

اوووو اولشه بابا . با سیاست بکشونش سمت خوودت.‌

برعکس حرف بزن 

پدرشوهرت حرفی میزنه نپر بشوهرت . 

ناراحت شو الکی که تو صورتت معلوم باشه بعدبگو مثلا امیرجان  پدره دیگ حرفشو میزنه . اینطوری برو جلو . 

بخای رک بگی مردا تحمل ندارن ی چی هم بدتر میزارن رو دلت

مثلا چی میگه که باعث اختلاف شما میشه؟؟

مثلا واسه عروسی فلان ارایشگاهو انتخاب کردم به شوهرم میگه نه نمیخاد بره اونجا اینم هرچی باباش بگه همونه

اوووو اولشه بابا . با سیاست بکشونش سمت خوودت.‌ برعکس حرف بزن  پدرشوهرت حرفی میزنه نپر بشوهرت ...

آره راست میگی