2777
2789
عنوان

پدرشوهرم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 22 پست
مثلا واسه عروسی فلان ارایشگاهو انتخاب کردم به شوهرم میگه نه نمیخاد بره اونجا اینم هرچی باباش بگه همو ...

وااا نمیدونم چرا جدیدا پدرشوهرا ادای مادرشوهر درمیارن پدرت شوهرت چرا باید بدونه عروس کدوم آرایشگاه میره

وااا نمیدونم چرا جدیدا پدرشوهرا ادای مادرشوهر درمیارن پدرت شوهرت چرا باید بدونه عروس کدوم آرایشگاه م ...

چمیدونم این مردا توهمه چی دخالت میکنن البته بخاطر هزینشه میخاد منو بفرسته یه جا ارزون البته پولشو شوهرم میده 

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چمیدونم این مردا توهمه چی دخالت میکنن البته بخاطر هزینشه میخاد منو بفرسته یه جا ارزون البته پولشو شو ...

اصلا اصلا بهشون بی احترامی نکن چون هرچی باشن بلاخره پدر و مادرت فقط نذار از الان‌سوارت بشن و اجازه زندگیت دست اونا باشه

ارایشگاه رو به پدرشوهرت بگو باشه هرچی شما بگین بعد ی روز برا قراداد نوشتن ک رفتی اونجا . برگرد بیا بشوهرت بگو امیررررر خیلی نمونه کاراش ضعیفه . منم ک فقط ی بار میخام عروس شم‌ میشه بریم اونجا ک بهترتره ...‌

چمیدونم این مردا توهمه چی دخالت میکنن البته بخاطر هزینشه میخاد منو بفرسته یه جا ارزون البته پولشو شو ...

یاد خودمون افتادم اوایل ازدواج اونطوری بودیم.شوهرمم که از دوران مجردیش یادش مونده بود عروسا میخوان بین سوهر وخونوادش اختلاف بندازن و اینکه همیشه دوست داشت به حرفشون باشه تاتاییدش کنن عین شوهر تو رفتار میکرد هرروز یه بار روز میرف

تیم خونشون یه بار شب همش حواسش بود بی احترامی نکنم و اینا.نمم اوایل لج میکردم که بدتر حواسشو جمع میکرد تااینکه بچه هامون بدنیااومدن الان خودم هفته ای یه بار اونم از سر دلتنگی میرم خونشون شوهرمم که همش اونجا تلپ بود به زور میبرم

هییییچ وقت بدشونو نگو ..یا خنثی باش یا تعریف و تمجید کن بگو خوبن 

پیش شوهرت باهاشون خیلی خوب باش اینجوری میاددطرفت ..سر آرایشگاه هم سعی کن کوتاه برای .خیلی باید خود دار باشی تا شوهرت بیاد سمتت .مثلا بگو چون بابا گفته چشم ..ولی اعتراف ممیکنم خییییلی سخخخخخخته

ببین   تا   قبل  از این  که  بری  سر  خونه  زندگیت    میخت  بکوب  .وگرنه    دیگه  نمیتونی  کاری  بکنی .حرف  خودت  محم  بزن   بگو  من  فقط     همین  میخام  یا   فلان  جا  فقط  میرم   رک  بگو   پدرت    جای  خودت   منم  جای  خودم