2777
2789
عنوان

شوهر هميشه بي پول

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 47 پست
[QUOTE=110108033]چرا کار میکنی و خرجشو میدی ؟کارت اشتباهه .کارکردن زن خوبه اما درکنارش همسرهم کار کن ...

عزیزم بهرحال ی فکری بکن وگرنه خودت نابود و شکسته میشی چون فشار مالی زندگی رو دوش شماست واقعا عذاب اوره .مجبورش کن ک کارکنه حتی اگه درامدش کمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دارم یاد بگیرم ولی فک کنم خیلی اعصاب بخواد

صبر خیلی میخواد،خیلییی

ولی سود خیلییی زیادی هم داره اگه صب داشته باشی

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
من الان تو یه فرهنگسرا و یه موسسه تدریس زبان 

پولاتونو خرج کنین دیگه هی بی ارزش میشه🤭😄😄

زمین بخرین ... طلا بخرین😁

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
صبر خیلی میخواد،خیلییی ولی سود خیلییی زیادی هم داره اگه صب داشته باشی

ب نظرت چجوری یاد بگیرم کلاس انلاینی چیزی هست ؟

تهران نیستم

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
مرد با پول خواستن مرتب ازش و خرج تراشیدن و درعین حال تشویق و تهییج و پروبال دادن بهش برای کاروفعالیت ...

فكر ميكنيد توي اين شيش سال  چيكار ميكردم ،هركاري بگي كردم ولي اون چيكار كرد ؟حتي وقتي خونست كار نميكنه 😂منم ديگه از بس ارامبخش ميخورم  ريلكس شدم 

شوهر منم یک سال درآمد نداشت و من کار میکردم ، شاید باورتون نشه اما برنج نیم دون میگرفتیم که ارزون باشه و من میگفتم این برنج دوست دارم همیشه ازین بگیر اما بوش که بهم میخورد دیگه حالم بد میشد 😢 اما چیزی نمیگفتم ، پول شارژ گوشیشم من میدادم ، وااای چه روزهای سختی بود ، البته واسه من که هرچی هر وقت خواستم بوده و خانواده با وضع مالی خوب دارم اما دلم نمیخواست بدونن و ما تو یه شهر دیگه دور از همه بودیم 😢 

خداروشکر گذشت ، چقدر الان یاد اون موقع افتادم ، باور میکنی ازون برنج نیم دونه نزدیک دو کیلو مونده بود تو کابینت ، هی میگفتم بزار حداقل بکنمش شله زرد اما ازینکه دوباره بوش بهم بخوره و حالم بد بشه گذاشتمش دم در . برات ارزو میکنم این روزها بگذره و به اینکه تو سختی هم کنار هم بودین بعدها مثل من افتخار کنی 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
مرد با پول خواستن مرتب ازش و خرج تراشیدن و درعین حال تشویق و تهییج و پروبال دادن بهش برای کاروفعالیت ...

چقدر یاد گرفتم از حرفت 👌🏻👌🏻👌🏻

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
ب نظرت چجوری یاد بگیرم کلاس انلاینی چیزی هست ؟ تهران نیستم

از سایت فراچارت استفاده کن اول

بعدش بروکلاس

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
پولاتونو خرج کنین دیگه هی بی ارزش میشه🤭😄😄 زمین بخرین ... طلا بخرین😁

از طلا خوشم نمیاد ب جاش لباس میخرم الان دیگه کمدم جا نداره 

ماشین میخام بخرم ولی یه کم پول کم دارم باید جمع کنم تا دو ماه دیگه بخرم