2777
2789
عنوان

گرفتارشدم

324 بازدید | 46 پست

دوستان من تک بچم و پدر مادرم یک ساله ازهم جداشدن خودم سه ساله عروسی کردم مشکل من مامانمه که خونشم دوسه کوچه بامن فاصله داره خیلی خیلی منو کنترل میکنه هرکاریرکه میکنم یه حرفی توش درمیاره بخدا هروقت میبینمش استرس و تپش قلب میگیرم جایی میرم گیرمیده چیزی میخرم گیر میده باهرکی رفت وامدمیکنم خرابه به بیرون رفتنام باشوهرم گیرمیده بااجازه شوهرم جایی میرم میگه بی غیرته شوهرت بخدا بااینکه یبارفقط رفتم بیرون ازدماغم اورد اینقد غر زد شوهرم نمیزاره جایی برم میگه دلش سیاه هرچی باشوهرم میرم میخرم یه ایرادی درمیاره ازش بلاخره وای بخدا ارامش ندارم میشین۶ پشتم به مادرشوهرم غیبتمو میکنه😐

بعدسه سال عروسی باشوهرم خواستیم بریم مشهد دلمون سوخت مامانمو مادرشوهرمم بردیم بخدا فقط تو حرم زجه زدم ازدستش بچم گریه کرد منو دعواکرد غذانخورد منو دعواکرد هرکاری کردم و نکردم غر زد توراه برگشت شوهرم خوابش میومد پشت فرمون مامانم منو فوش میداد😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم بخدا هفت۶ ای پنج شیش بارهمو میبینیم خونم میاد من میرم دیروز به مادرشوهرم گفته دخترم به من نمیگ۶ بیا خونم درصورتی ک۶ هرسری صحبت کردم بهش گفتم به این شبای عزیز قسم

مطمئنی مادرته😕

با اینکه بخدا خیلی زحمتمو کشیده دست تنها بزرگم کرده بهم جهیزیه داده چون پدرم اعتیادداشت ولی خیلی خیلی بدی هم بهم کرده تا نامزدی من ازش کتک میخوردم

مادرت بخاطر شکستی که تو زندگیش داشته مشکل روانی پیداکرده....دست کم نگیر باید بره دکتر

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
با اینکه بخدا خیلی زحمتمو کشیده دست تنها بزرگم کرده بهم جهیزیه داده چون پدرم اعتیادداشت ولی خیلی خیل ...

عزیزم میفهمم چی میگی😩شبیه مادر دوستم😕اونم خیلی دوستمو اذیت میکنه دخالتش زیاده

مادرت بخاطر شکستی که تو زندگیش داشته مشکل روانی پیداکرده....دست کم نگیر باید بره دکتر

بخدا با پدرمم اینجوری بود به راه رفتنش غذاخوردنش گیرمیداد بخدا خاله هام توروش نه ولی همه میگن رفتارای خودش فراری داد شوهرشو

بخدا با پدرمم اینجوری بود به راه رفتنش غذاخوردنش گیرمیداد بخدا خاله هام توروش نه ولی همه میگن رفتارا ...

مادرت مشکل رروحی داره عزیزم....سعی. کن بیشتربهش توجه کنی واینو بدون هیچوقت درست نمیشه

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
چرا قطع رابطه نمیکنی؟

خب مامانمه دلش میشکنه بخاطر من اینهمه سختی کشیده چن سال کارکرده ولی خب کارهاش بعد عروسیم بلعث شده زده شم ازش ولی دلم براش میسوزه اخیرا که بیشتر ازش دلخورم میترسم خداقهرش بگیره داره ازش بدم میاد