2777
2789
عنوان

گرفتارشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تومنی یامن تواوم وای منم از تعقیب هاش واقعا کلافه شدم دیگه انگار بچه ام نمیگه شوهر کرده دیگه این کار ...

وای دقیقا میگم به خاله هام اگه نیخواست اینجوری گیربده حداقل میگفت شوهرنکن منم میشستم توخونه هرکاری میگفت میکردم الان خوب شوهرم میگه این درسته مامانم میگه نه این درسته دل خودمم یه چیزدیگه میخواد اوارم این وسط کدومو راضی کنم

ببین هر رفتاری که تاالان باهاشون داشتی الان عکس اون رفتار رو بکن امیدوارم نتیجه بگیری

مامانم ادمیه که اسمون زمین بیاد زمین بره اسمون میگه حرف حرف خودم همه خونوادش هم نیشناسن باهرکدوم از خاله هام داییم مادربزرگ پدربزرگم گفتن میگن چی بگیم بهت ما

خب اینجوری خودتم کم کم میشی یکی مثل مادرت باور کن

من متنفرم از بچه کتک زدن الکی به مرد گیر دادن ولی اینقد گاهی از سمت مامانم تحت فشارم مجبور میشم تو زندگیم خالی کنم دختر دوسالمو بزنم که هرشب عین سگ پشیمون میشم ولی اعصابم خیلی ضعیف شده تا تلفن زنگ میخوره تپش قلب میگیرم اکثرا استرس و دلشوره دارم