2777
2789
عنوان

از سحر و جادو جاری میترسم...

1701 بازدید | 30 پست

بچه ها من با پسرعموم نامزدم بعدش مادرشوهرم خیلی بهم محبت میکنه و دورم میگرده چون واقعا از هر لحاظی ک فکر کنید ب هم میخوریم و زنعموم ازم راضیه بعدش الان دوماهه برادرشوهرم ازدواج کرده جاری جدید خیلی ب من حسادت میکنه یعنی بطور واضح نشون میده مثلا وقتی مادرشوهرم داره نگام میکنه یا قربونم میره سریع ب ی بهونه ای از پیش من دورش میکنه یا مثلا ازم تعریف میکنه جلو جمع سریع بحثو عوض میکنه ازم بد میگه جلو بقیه جاریا زا از این کارا اینم بگم ک زنعموم با اون خیلی مشکل داره چون ک خیلی ب عقاید و رفتارای ما نمیخوره و البته خودشم سر ناسازگاری و لج کردن داره حالا تازگیا فهمیدن اهل جادو و سحر و این چیزاست من با اینکه اعتقادی ندارم اما میترسم برا من جادویی بکنه یا دعایی بخونه بنظرتون چیکار کنم؟؟؟

همشم تقصیر مادرشوهرمه ک حساسش میکنه چن باریم ب مادرشوهرم گفتم ک جلو بقیه از من نگه ک ناراجت نشن همش میگه فدای دل مهربونت و بازم کار خودشو میکنه بخدا میترسم با این مهربونیاش زندگیم بهم بخوره

بنظرتون باید چیکار کنم؟!؟!؟ 

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت مادر شوهرت از یک حسن تو تعريف کن توام بگو اتفاقا فلانی یعنی جاریت هم اینجوریه یا این کارو میکنه، ازش تو جمع تعریف کن، سعی کن براش کادو بخری و جلو جمع ازش تعریف بکنی البته نه اونقدر که مغرور بشه، اما سعی کن تو دلش جا باز کنی 

چه مادرشوهر خوبی!!تو هم قربون صدقه اش برو تو جمع. بزار کیف کنه. گور بابای جاری و سحر و جادوش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
عجيبا غريبا شما هم دختر جاري مادرت هستي ديكه جرا حلوا حلوات ميكنه مادرشوهرت

تازه خواهرمم ی جاری دیگه خودمه😂نمیدونم شاید چون عروس کوچیکشم انقد دوسم داره چ میدونم

خدا به دادت برسه طلسم مریضی روحی و جسمی میاره همش تفرقه تنها نیست

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بنظرم تا خدا نخواد برگی از روی درخت نمیفته تا خدا رو داری از بنده اش میترسی؟

درسته اما انقد شنیدم زندگیها بهم خورده با این چیزا ی ترسی اومده تو دلم

هر وقت مادر شوهرت از یک حسن تو تعريف کن توام بگو اتفاقا فلانی یعنی جاریت هم اینجوریه یا این کارو میک ...

بخدا منم جلو جمع تعریفشو میکنم اما اصن یجور بدی نگام میکنه درچه جلو بقیه با من بگو بخند میکنه اما پشت همه حرفاش کینه داره قشنگ معلومه

مادرشوهرت مشکل داره.بنطرم ادم نرمال مدام از یه عروسش پیش بقیه تعریف نمیکنه مگه اینکه قصدش تحریک حسادت بقیه باشه.مادرشوهر منم اوایل همش از جاریم میگفت که منم بخوام مث اون بشم و متظاهرانه رفتار کنم

چه مادرشوهر خوبی!!تو هم قربون صدقه اش برو تو جمع. بزار کیف کنه. گور بابای جاری و سحر و جادوش

اره والا انقدی بین فامیلاشون تعریف منو کرده ک نگووو البته منم مث عروس باهاش رفتار نمیکنم خیییییلی احترامشو دارم خداییش عاشقشم اگه بقیه بزارن