2777
2789
عنوان

از سحر و جادو جاری میترسم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 30 پست
مادرشوهرت مشکل داره.بنطرم ادم نرمال مدام از یه عروسش پیش بقیه تعریف نمیکنه مگه اینکه قصدش تحریک حساد ...

اخه خب واقعا بقیه عروسا مث من و خواهرم بهش احترام نمیزارن بعدشم خب من هنوز نامزدم طببعیه انقد دورم بگرده بقیه باید بفهمن

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خب واقعا بقیه عروسا مث من و خواهرم بهش احترام نمیزارن بعدشم خب من هنوز نامزدم طببعیه انقد دورم ب ...

بهر حال از قصده کارش که بقیه هم خودکشی کنن براش.والا من عروس اخرم.دو بار مادرشوهرم بهم محبت کرد جلو جاریم باعث شد اون همه رو بجون هم بندازه.الانم قطع رابطه ایم

مقصر مادرشوهرته، کاری هم نمیشه کرد  ولی سعی کن بیشتر توجه کنید بهش

درسته اما خب چیکارش کنم ب شوهرمم گفتم بهش بگه فک میکنه دارم باهاش تعارف میکنم...از اول ک اینجوری نبودن باهاش اونم مادرشوهرم انقده واسش کادو و خرید و دوسش داشت اما الان همش لج میکنه با مادرشوهرم خب اونم بنده خدا زده شده ازش چیکار کنه

ای نگو میییترسم خب

سعی کن زیاد تو دیدش نباشی به مادر شوهرت بگو جاریم ناراحت میشه خواهش میکنم اینجور جلوش رفتار نکن. ترس فایده نداره که همیشه رو خودت اذکار بخون و هیجوقت لباس زیرت به کسی نده .چیز مشکوک برات آورد بخوری  اصرار کرد نخور به یه بهونه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
دوستم ب مادر,شوهرت بكو اكه بين بسراتو فرق نميزاري,بين عروساتم فرق نزار مادري ك عاقله و اتحاد بجهاشو ...

گفتم از این چیزا اما هربارم میخنده و عینا هربار این جمله رو میگه فدای دل مهربونت اصلا ب حرفم گوش نمیده کار خودشو میکنه

دختره ورپریده اومدی در مورد من تاپیک زدی الان برات جادو میکنم    جاری اسی    ...

توروخدا نگو بخدا ترسیدم من اصن نمیدونم چ کنم راهکار بدین واقعا

سعی کن زیاد تو دیدش نباشی به مادر شوهرت بگو جاریم ناراحت میشه خواهش میکنم اینجور جلوش رفتار نکن. ترس ...

راهی هس ک دعا و اینا بخونن واسم عمل نکنه؟؟؟ ینی مثلا پیشگیری کرد

گفتم از این چیزا اما هربارم میخنده و عینا هربار این جمله رو میگه فدای دل مهربونت اصلا ب حرفم گوش نمی ...

ديكه قصور از شما نيس دوستم شما كفتي ب مادر شوهرت ول كن بزار مادر شوهرت بكه اون مواقع ك مادر شوهرت حلوا حلوات ميكنه سكوت كن يا با جملات تشكري جواب بده كم كم مادرشوهرتم خسته ميشه  جاريتم نميتونه كاري كنه نترس 

راهی هس ک دعا و اینا بخونن واسم عمل نکنه؟؟؟ ینی مثلا پیشگیری کرد

نه خواهر همچین چیزی وجود نداره اگه داشت من می فهمیدم همه جا گشتم .کسی هم گفت باور نکن. این کارها غیر شرعی و شرکه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ديكه قصور از شما نيس دوستم شما كفتي ب مادر شوهرت ول كن بزار مادر شوهرت بكه اون مواقع ك مادر شوهرت حل ...

وای نیستین ببینین ک چجوری با کینه نگام میکنه...مثلا رفتم کمکش چایی بریزم نگام کرد گف تو عزیز کرده ای میترسم بیای کار کنی مادرشوهرت ناراحت شه بدو برو بشین پیشش منم گفتم ن بابا این چ حرفیه اینجوریا نیس ی پوزخندی زد و نزاشت چایی ببرم اخرشم

نه خواهر همچین چیزی وجود نداره اگه داشت من می فهمیدم همه جا گشتم .کسی هم گفت باور نکن. این کارها غیر ...

وای راس میگی گناه داره اینجوری منم میرم قاطی جادوگرا ...دس خودم نیس میترسم حتی عشقمو ازم بگیره

هر دعاو طلسمی موکل داره و عوارض داره. از من می شنوی هیجوقت طرف این چیزا نرو.ترس نداشته باش اینجوری خودت اذیت میکنی. شاید جاریت اصلا تو فکر این چیزا نیس 

وای راس میگی گناه داره اینجوری منم میرم قاطی جادوگرا ...دس خودم نیس میترسم حتی عشقمو ازم بگیره

قل ها و آیه الکرسی بخون رو خودت و شوهرت .نگران نباش