2777
2789
عنوان

چله نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میشه اگر برن

میگن چله میفته واقعا راسته میگن شبها یه نور روشن باشهیا مادر و بچه چهل روز اصلا تنها نباشن بیرون نرن  قران بالاسرشون باشه یا هرکسی نبینشون 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
میگن چله میفته واقعا راسته میگن شبها یه نور روشن باشهیا مادر و بچه چهل روز اصلا تنها نباشن بیرون نرن ...

خب چله چیه؟؟ چی‌میشه؟؟؟ منی که شرایطشو ندارم تا چهل روز کسی پیشم باشه چیکار کنم‌

خب چله چیه؟؟ چی‌میشه؟؟؟ منی که شرایطشو ندارم تا چهل روز کسی پیشم باشه چیکار کنم‌

میگن‌چله میفته خدانکرده کسی اذیتتون نکنه یه قران کوچیک با خودت و بچه بذار باشه تاریکی نرو بسم الله الرحمن الرحیم بگو سوره جن بخون فوت کن هیچی نیست ان شالله

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)