2777
2789
منم مثل همه شما عزیزان مشکل مادر شوهری خواهر شوهری و........ داشتم
خلاصه بگم که من کلی جهاز بردم دریغ از عروسی گرفتن و کاری کردن و هر کاری هم باید می کردن گفتن ما رسم نداریم
عروسی رو شوهرم تنها باکلی قرض که آخرش من و خودش دادیم گرفتیم اونم عروسی که 250 نفر اونا اومدن و 70 تا به ما کارت دادن و... من نه لباس درستی داشتم و نه آرایشکگاه فقط هزینه صرف شکم مهمونای اونا شد و ....................

الان خدا بخواد حاملم و باید سیسمونی بگیرم ولی دلم نیست می گم اون موقعمن اون همه پول خرجکردم اونا برام چیکار کردن الان پول بیزبون مامانم رو ببرم که اینا فامیلاشون رو بگن بیان که عروس ما این همه سیسمونی آورده

چیکار کنم اگه بگیرم دلم راضی نیست اگه نگیرم می گن خانوادش الن وبلن و هزار تا حرف تا آخر عمرم می زنن حالیشون نیست که چیکارا کردن

بگم اینا از اون ترکان که صد دفعه جهاز و سیسمونی رو زیر و رو می کنن
خدایا شکرت که برای منم معجزه اتفاق افتاد. خدایا شادیمون بی پایان.... خدایا سالم و صالح باشه...الهی آمین
سیسمونی بخر اما جشن نگیر اگرم اومدن خونتون در اتاق بچه را قفل کن بزار دیدن سیسمونی بمونه به دلشون

اگرم گفتند چرا بنداز گردن شوهرت بگو گفته این همه جهاز آوردی کی گفت دستت درد نکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم چی بگم اگه نگیرم چیبگمکه دهنوش بسته بمونه و جنگ و دعوا نشه اگه بگیرم دلم راضی نیست
خدایا شکرت که برای منم معجزه اتفاق افتاد. خدایا شادیمون بی پایان.... خدایا سالم و صالح باشه...الهی آمین
عزیزم بگیر سیسمونی رو بچت چه گناهی کرده چیکار حرف بقیه داری اصلا رو نده ک بیان سیسمونیتو ببینن بگو ما رسم نداریم:))
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
آره ولی اونا که حالیشون نیست فکر می کنن وظیفس
چون اون موقع اون همه جهاز بردن برگشت به پسرشون گفتن اندازه لیاقتت جهاز اورده یعنی خیلی پسرشون و خودشون تحفه بودن

ولی اون عروسی شلم شولبا هم در حد من بوده که پسرشون برام گرفته
عزیزم هر قشری خوب و بد داره.من خودم ترکم و از این عادتها هم نداریم.شما هم واسه مادر شوهر خواهر شوهر سیسمونی نمیگیری که واسه ی بچه ی خودت میگیری.می خوای فقط چیزای ضروری رو بگیر
خدا جونم به خاطر وجود همسرم و دخترام هزاران مرتبه شکرررررررررررررر.مهرسای مامان 1فروردین جمع مارو 4نفره کرررررررد
عزیزم اونا برای همه چی بهونه دارن می گن پسرمون گرفته می گن نگرفته خانوادش که جشنم نگرفته؟؟؟؟؟؟؟
حتی خونه خریدیم اومدن دیدن خونمون انگار بلیط سینما می دادن کادو می دادن کل خونه رو گشتن که چی داره چی نداره
منم گفتم از اون ترکای ........... نگفتم چون ترکن که ما خودمم بابام ترکه ولی از این ادا ها نداریم ولی اینا نوبرن
باهاشون رفت و آمد نکن خب بذار بگن جواب ابلحان خاموشیست مهم خودتی و شوهرت و بچت اصلا محلشون نذار بهشون بی احترامی نکن اما جوری باهاشون رفتار کن ک جرات نکنن تیکه بندازن بهت
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
همین که دوستان میگن باهاشون برخورد کن.سیسمونی حق بچته .براش بگیر اما بذار تو دلشون بمونه دیدنشون.یا بالاخره که میبینن اما زیر بار جشن نرو.من که نذاشتم خانوادم سیسمونی بگیرم همرو شوشو گرفت مامانم یه سرویس براش خرید فقط
خدا جونم به خاطر وجود همسرم و دخترام هزاران مرتبه شکرررررررررررررر.مهرسای مامان 1فروردین جمع مارو 4نفره کرررررررد
نمیدونم از اون بعد 6 سال خدا بهم لطفکرد و حامله شدم و دلم می خواد برای بچم بهترینا رو بگیرم ولی از اون ورم اینا
سلام واسه دل خودت بگیر من تو بارداری مادرم.فوت شد پدرم نداشتم همه سیسمونی رو خودم خریدم پول ام.دی اف سرویس چوبم دادم به شوهرم اون بسازه مادرشوهرم اومد چیده بودیم گفت دستت درد نکنه سعید چی ساختی الان بچم سه ماهسه دونه دونه لباساش میارم.و ذوقشو میکنم بهش میپوشونم
2790
2778
2791
2779
2792