2777
2789
عنوان

لازانیا

222 بازدید | 3 پست

سلام دستور یه لازانیا خوشمزه بدین

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

پیاز و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه نگینی با قارچ و با هم سرخ کن لازانیاو بذار بپزه بعد ته یه ظرف بچین موادش و بریز روش لایه لایه برای سسشم از شیرو ارد استفاده کن روشم پنیر پیتزای زیاد بذار تو فر ۱۵۰ درجه ۴۰ دقیقه 

ممنون

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پياز و با گوشت حسابي تفت بده اگه دوس داشتي ميتوني يه كم سويا هم قاطيش كني فلفل دلمه و قارچم بريز و رب ادويه هاشم كه آويشن و نمك و فلفل و زودچوبه. بعد ته ظرف پيركستو چرب كن يه لايه ورقه لازانيا و مواد گوشتي  و سس بشامل كه (با آرد و شير و كره درست ميشه) بريز و پنير  پيتزا و دوباره ورقه لازانيا و به همين ترتيب همونا رو تكرار كن تا موادت تموم شه و آخر سرم رو مواد گوشتي سس بشامل و پنير پيتزا و روشم فويل بذار و يه چند تا سوراخ كن روي فويلو و بذار تو فر من تو فر با دماي ١٨٠ درجه و به مدت ٤٥ دقيقه ميذارم ١٠ دقيقه آخرم گريلو روشن ميكنم و فويل روي ظرفو برميدارم كه روش برشته و طلايي بشه.