2777
2789
عنوان

لازانیا

222 بازدید | 3 پست

سلام دستور یه لازانیا خوشمزه بدین

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

پیاز و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه نگینی با قارچ و با هم سرخ کن لازانیاو بذار بپزه بعد ته یه ظرف بچین موادش و بریز روش لایه لایه برای سسشم از شیرو ارد استفاده کن روشم پنیر پیتزای زیاد بذار تو فر ۱۵۰ درجه ۴۰ دقیقه 

ممنون

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پياز و با گوشت حسابي تفت بده اگه دوس داشتي ميتوني يه كم سويا هم قاطيش كني فلفل دلمه و قارچم بريز و رب ادويه هاشم كه آويشن و نمك و فلفل و زودچوبه. بعد ته ظرف پيركستو چرب كن يه لايه ورقه لازانيا و مواد گوشتي  و سس بشامل كه (با آرد و شير و كره درست ميشه) بريز و پنير  پيتزا و دوباره ورقه لازانيا و به همين ترتيب همونا رو تكرار كن تا موادت تموم شه و آخر سرم رو مواد گوشتي سس بشامل و پنير پيتزا و روشم فويل بذار و يه چند تا سوراخ كن روي فويلو و بذار تو فر من تو فر با دماي ١٨٠ درجه و به مدت ٤٥ دقيقه ميذارم ١٠ دقيقه آخرم گريلو روشن ميكنم و فويل روي ظرفو برميدارم كه روش برشته و طلايي بشه.