2777
2789
عنوان

قضیه حیاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 60 پست
اره افرین

خب اون سکه هارو برای چی میخواد؟ 

چقدر ملت دزد شدن😞

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صیغه مهریه داره و باید همون لحظه داده بشه مهریه تا جایی که من میدونم وگرنه درست نیست صیغه اشون .بعدم ...

ن میگه از سر حرص میخواد، چون اولش دختره گفته میرم، خودش نگه داشته تو این مدت استفاده‌ رو کرده، حالا نزدیک عقد گفته نمیخواد

قراردادچیی   ؟؟؟مگ معامله اس ازدواج ؟

اون روز تو تی وی گفت شما این رو ب طور مثال فرض کنید ی مغازه یا ی جایی رو اجاره کنین باید مقدار مبلغ و مدت قراداد مشخص باشه و گرنه مشکل داره، گفت در مورد این مساله، همینه

نه پزشک قانونی تشیخص میده که کی رابطه داشتن و پرده از بین رفته

دقیقا

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ن میگه از سر حرص میخواد، چون اولش دختره گفته میرم، خودش نگه داشته تو این مدت استفاده‌ رو کرده، حالا ...

بیشتر لج و لجبازی شده . خیلی عذر میخوام ولی اول کار دوست شما بد بوده بعدم پسره کمال نامردی رو به جا اورده . یعنی از دور که میبینی یر به یرن .هر کدوم به جای خودشون خواستن زرنگ بازی در بیارن و سر همو کلاه بذارن .دوستتونم به نظر من بیخیال شه بهتره به ابروریزیش نمی ارزه .یه مشت زده یه مشت هم خورده

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
پزشکی قانونی فقط میتونه بگه بکارت داره دختر یا نه نمیتونه ثابت کنه پسره اینکارو کرده یا مرد دیگه ای ...

گفتم ک اوووولش گلم دقت کن 

گفتم قبل خطبه بکارت نداشته بعد خطبه تو نامزدی پسره متوجه میشه، بحثشون میشه. دختره میگه هم پزشک قانونی میام و بعد هم میرم، پسره کوتاه میاد با قضیه 

حالا ک نزدیک عقد دائم میگه نمیخوام 

استفادش رو تو این مدت کرده، الان میگه نمیخواد

پس امکان داره اون تعداد سکه رو بگیره،  پسره نمیتونه از طریق پزشک قانونی ثابت کنه؟؟

میگم که شروط قرارداد و باید در نظر بگیرید که نقض نشده باشه در غیر این صورت خوب معلومه نمیشه اون 14 سکه رو گرفت . به احتمال زیاد هم پسره نمیتونه ثابت کنه که این دختر باکره نبوده چون خودش باهاش نزدیکی داشته .  پزشک قانونی هم نمیتونه تشخیص بده که قبل رابطه ای انجام شده  ، رابطه دیگه ای بود یا نه ...  

بیشتر لج و لجبازی شده . خیلی عذر میخوام ولی اول کار دوست شما بد بوده بعدم پسره کمال نامردی رو به جا ...

آره منم نظرم همینه 

ولی میگه روزی ک قبول دارشده و خواسته بره دختره، پسر کوتاه اومده 

الان ادا بازیش شروع شده 

میگم که شروط قرارداد و باید در نظر بگیرید که نقض نشده باشه در غیر این صورت خوب معلومه نمیشه اون 14 س ...

ممنون گلی، 

چون اونشب تو ی تاپیکی گفتن نمیشه 

ولی قبلا شنیده بودم قابل تشخیص تو پزشک قانونی ک کی و چ زمانی بوده

میگه روزی ک. میخواسته بیاد نذاشته، استفادش رو برده حالا میگه نمیخواد

آره اگه اونطور هست حقشه مهریه 

عقد دائم که نکرده صیغه بوده صیغه هم به بکارت داشتن یا نداشتن ربطی نداره

استفاده اش رو برده باید مهریه رو بده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
آره اگه اونطور هست حقشه مهریه  عقد دائم که نکرده صیغه بوده صیغه هم به بکارت داشتن یا نداشتن رب ...

چی بگم گلم نمیدونم چی درست اما قضیه اینجوری بوده 

،، قرار دو ماه فک کنم نامزد بعد عقد دائم، ک وقتی فهمیده، پسره ب مادرش و خواهر دختر میگه، دختره میگه میرم، خلاصه ک کوتاه میاد پسره،، 

از این ورم پسره با دوست دختر قبلش ریختن رو هم، حالا میگه نمیخواد ک استفاده ش رو برده

چی بگم گلم نمیدونم چی درست اما قضیه اینجوری بوده  ،، قرار دو ماه فک کنم نامزد بعد عقد دائم، ک ...

نه مهریه رو حتما بگیرید ازش