2777
2789
عنوان

قضیه حیاتی

388 بازدید | 60 پست

لطفا اگه کسی مشاور یا وکیل 

بگه دختری ک نامزد کرده ب مدت دو ماه و قرار بوده بعدش عقد دائم کنن، اون مدت برای آشنایی بوده 

اما رابطه داشتن،، و پسره متوجه شده ک دختری رو قبلا از دست داده،) حالا چطور و ب چ نحوی رو دقیق نمیدونم(

سوالم این الان پسره زده زیرش و گفته من نمیخوام، یعنی بعد اینکه متوجه شده، گفته نمیخوام بعدش کوتاه اومده، اما الان میگه ک نمیخوام و بهونه آورده 

ی کاغذ ذستی نوشتن و 14 سکه نوشتن، میتونه این دختر حقش رو بگیره؟؟ 

یا راهی هس ک ازدواج کنن و پسره اخلاقش خوب بشه؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی دختره قبلا با یکی رابطه جنسی داشته ؟ 

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

نه عزیزم شما صیغه شدی پس اونکاری که کرده شرعی و قانونی بوده

چه خنده دار که برای آشنایی صیغه میکنین!! 

قبل نامزدی نامه پزشک قانونی برای بکارت نگرفتی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

در صورتی که دختر باکره نباشه نصف مهریه بهش میرسه  اثبات باکره نبودن و شکایت کردن بابت اینکه فریب در ازوواج بوده به مراتب بسیار سخته و اصلا قابل اثبات نیست دختر میتونه خیلی راحت دروع بگه که کار شوهر بوده و شوهر  بدلیل تهمت میفته زندان 

عقد که نکرده فریب در ازدواج هم داده پس دستش به هیچ جایی بند نیست البته فکر میکنم دقیق نمیدونم از مشاور حقوقی بپرسید

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍