2777
2789
عنوان

قضیه حیاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 60 پست
 ندیرم که صیغس فک کردم عقده دختره 🙄ولی واقعا برا چی ۱۴ سکه بگیره 

خب صیغه با مهریه قبول هست دیگه

اینکه بگیره یا نه مهم نیست به خودش مربوطه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

انگار خطبه محرمیت بینشون خونده شده و تعداد سکه رو مشخص کردن

صیغه مهریه داره و باید همون لحظه داده بشه مهریه تا جایی که من میدونم وگرنه درست نیست صیغه اشون .بعدم میشه لطفا بگی این دوستتون دنبال چه حقیه ؟ وقتی خودش این موضوع رو قبل صیغه پنهان کرده با چه رویی دنبال حقشه ؟ اگه عقد میکردن که به جرم فریب در ازدواج هم طلاقش میدادن هم مهریه نداشت 

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
مگه صیعه مهریه داره ؟ میگه دست نویسه  اعتبار قانونی فک نکنم داشته باشه

عزیزم تو صیغه اگه مهریه معلوم باشه ولی مدت معلوم نباشه تبدیل به عقد دائم میشه

ولی اگه مدت معلوم باشه مهریه معلوم نباشه باطل هست

مهریه توی صیغه مهمه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پس میشه؟؟ میگم از طریق پزشک قانونی چیزی مشخص میشه؟؟

پزشکی قانونی فقط میتونه بگه بکارت داره دختر یا نه

نمیتونه ثابت کنه پسره اینکارو کرده یا مرد دیگه ای

بله 14 تا سکه رو میتونه بگیره

شما چرا نمیگی دختره قبل صیغه بکارتش رو از دست داده یا بعد صیغه و پسره بکارتش رو گرفته ولی دروغ میگه و زده زیرش؟ 

ببین من شنیدم به هرحال مهریه بهش تعلق میگیره حتی خیانت هم بکنه مهریشو باید داد.برا یکی از اشناهامون ...

در عجبم چرا احمق قبلش ب خونوادش نگفته ک اصن عقد نکنن، یا حداقل ی کاری بکنن