2777
2789

ویتامین ب۶ بخور اونم خوبت میکنه صبا قبل اینکه چیزی بخوری ساقه طلایی بخور تهوعو کم میکنه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دونه بخور ببین تا چند ساعت جواب میده روزی دو تا بیشتر نخور ولی به شدت یبوست میاره مواظب باش

تو باردهری قبلی نمیدونم چرا دکتر بهم اخرا دمیترون داده بود 

۱۳ کیلو وزن کم کرده بودم تهوع خیلییییی شدید در طی روز فقط یه کم کمپوت گیلاس میخوردم 

دیگه اخر ماه ۴ بهم دمیترون داده بود که انگار دوباره متولد شده بودم 

الان که دوماهمه واقعا نمیتونم طاقت بیارم 

خوردنش برای جنین ضرر نداره؟؟

ویتامین ب۶ بخور اونم خوبت میکنه صبا قبل اینکه چیزی بخوری ساقه طلایی بخور تهوعو کم میکنه

فکر نکنم ج بده 

متوکلوپرامید میخورم بیشتر حالم بد میکنه

صبح پامیشم حتی فکر کردن به غذا حالم بد میکنه

فکر نکنم ج بده  متوکلوپرامید میخورم بیشتر حالم بد میکنه صبح پامیشم حتی فکر کردن به غذا حالم ب ...

من تاماه چهارم اینطوری بودم بعد هرغذا ترشک و اینا بخور بهترت میکنه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
تو باردهری قبلی نمیدونم چرا دکتر بهم اخرا دمیترون داده بود  ۱۳ کیلو وزن کم کرده بودم تهوع خیلی ...

نه اصلا

من کم میخوردم ولی دوستم روزی دو تا میخورد

دخترخاله ام که ایتقدر وضعیتش بد بود آمپولش رو میزد

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است